HePo etsii toiminnanjohtajaa

Haluatko kehittää pääkaupunkiseudun parasta pyöräilijäyhdistystä? Nyt on tekijäihmiselle kiinnostava paikka tarjolla. Helsingin Polkupyöräilijät hakee näet toiminnanjohtajaa.

Toiminnanjohtajana kehität ja johdat aktiivisen ja vaikuttavan yhdistyksemme toimintaa. Tehtäviin kuuluvat myös tiimin johtaminen, hallintohommat, pyöräilyn ilosanoman levittäminen sekä sidosryhmäsuhteet ja edustaminen. Tylsää päivää ei näissä hommissa tule, ja työnkuvaa voit kehittää itsesi näköiseksi.

Tässä työssä on eduksi, että
– olet järjestelmällinen ja osaat vetää projekteja
– osaat johtaa itseäsi
– olet erityisen hyvä viestimään ja vuorovaikuttamaan
– tulet ihmisten kanssa toimeen
– olet ollut järjestöhommissa ennenkin
– sisäistät asiakokonaisuuksia tuosta vaan
– olet haka hankkimaan rahoitusta

Plussaa siitä, jos sinulla on mahdollisuus lisätä työaikaa kokopäiväiseksi.

Kuulostaako tutulta? Laitahan hakemusta tulemaan!

Työsuhde on vakituinen ja alussa puolipäiväinen (18,75 tuntia viikossa) ja työaika voi kasvaa nopeastikin sen mukaan miten varainhankinnassa onnistutaan. Työ voi siis kasvaa tekijänsä mukana. Palkka on mainitulla puolipäiväisellä työajalla 1250 € kuukaudessa.

Työsuhteeseen sovelletaan urheilujärjestöjen työehtosopimusta (https://www.jhl.fi/download/5694/). Työajat ovat varsin vapaasti määriteltävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin, että pystyt aloittamaan huhtikuussa.

Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuoliset työtehtävät. Voit työskennellä joko toimistollamme Helsingin keskustassa tai etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@hepo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”toiminnanjohtaja”.

Haastattelemme sopivia hakijoita 25.2., 27.2.,11.3. ja 13.3. Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Vellu Taskila (vellu.taskila@hepo.fi, 044 238 5384).

Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) on perustettu vuonna 1981 ajamaan pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua sekä toimimaan turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräliikenteen puolesta. Nykyisin HePo on valtakunnallisen kattojärjestönsä Pyöräliiton suurin paikallisyhdistys yli 1500 jäsenellään. Puoluepoliittisesti HePo on sitoutumaton. HePon tavoitteena on luoda parempaa kaupunkia pyöräillen. Lisätietoja yhdistyksestä osoitteessa hepo.fi.

Tagit: