HePo liittyi ESLU:n ja Kansalaisareenan jäseneksi

HePo on liittynyt Kansalaisareena ry:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (ESLU) jäseneksi.

Kansalaisareenan tavoitteena on kehittää vapaaehtoistoiminnan edellytyksiä ja olosuhteita Suomessa mm. vaikuttamalla lainsäädäntöön, lisäämällä vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja arvostusta sekä tarjoamalla verkostoja ja vertaistukea vapaaehtoistoimijoille.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) on monipuolinen seura- ja liikuntatoimintaa edistävä järjestö, jonka tavoitteena on hyvin ja laadukkaasti toimiva urheiluseura. Jäsentensä elinvoimaisuuden tukemiseksi ESLU tarjoaa mm. koulutuksia ja neuvontaa, tukea seuratoiminnan kehittämiseen sekä seura- ja liikuntatoiminnan edunvalvontaa. ESLU:n jäsenyyden tavoitteena on saada tukea erityisesti HePon lenkki- ja retkitoimintaan.

HePo on myös näiden järjestöjen jäsen: