Kuoppa asfaltissa tai puuttuva liikennemerkki, mitä tehdä?

Silloin tällöin kohtaa puutteita tai suorastaan vaarallisia olosuhteita pyöräillessä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kuopat, urat, reunakivet, puuttuvat opastukset ja liikennemerkit tai puutteelliset poikkeusjärjestelyt.

HePo kerää palautetta pyöräteistä toimitettavaksi Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen kaupungeille tämän kartan avulla. Käy lisäämässä omia ilmoituksia ja ehdotuksia siitä miten pyöräteistä saisi parempia. Nämä voivat olla ilmoituksia korjattavista kuopista, puuttuvista liikennemerkeistä tms., mutta myös suurempia muutoksia vaativia ehdotuksia, kuten esim. ehdotuksia uusista reiteistä yms. Toimitamme kartan kaupungeille syyskuussa liikkujan viikolla, joka päättyy autottomaan päivään 22.9.

Kannustamme antamaan palautetta myös kaupungeille niiden omien palautejärjestelmien kautta, sillä kaupunki on vastuussa tienpidosta (paitsi yksityisteiden osalta). Lisäksi kannattaa postata kuva Facebookin PyörätieFAIL-ryhmään, jotta muut pyörällä liikkuvat tietävät varoa vaarallisia järjestelyitä.

Helsingillä on Helsinki app, jonka voi ladata Androidille osoitteessa https://play.google.com/store/apps/details… ja Applen puhelimiin osoitteessa: https://itunes.apple.com/fi/app/helsinki-app/id1188314127… Sovelluksen kautta voi antaa palautetta ja ottaa kuvia ongelmallisista järjestelyistä. Palautetta voi antaa myös osoitteessa https://www.hel.fi/…/osallistu-ja-v…/palaute/anna-palautetta

Vantaalla palautetta kaduista voi antaa osoitteessa https://asiointi.vantaa.fi/palaute#/form/60000

Espoossa palautetta voi antaa osoitteessa https://easiointi.espoo.fi/…/Feedba…/6-Kadut%20ja%20liikenne

Kauniaisissa palautetta voi antaa osoitteessa https://www.kauniainen.fi/…/palaute_yleisten_alueiden_kunno…

Tagit:, , , , ,