Saara Louhensalo aloitti HePon toiminnanjohtajana

HePon puolipäiväisenä toiminnanjohtajana on 5.2.2018 aloittanut Saara Louhensalo. Ensimmäiset työviikot ovat kuluneet yhdistyksen toimintaan ja toiminnanjohtajan toimenkuvaan perehtymisen merkeissä.

Valinnassa painoivat Saaran kokemus vapaaehtoisten johtamisesta ja tätä tukevat opinnot sekä into kehittää pääkaupunkiseudun pyöräilyolosuhteita.

Tässä Saaran oma kuvaus itsestään ja aiemmasta työkokemuksestaan:

Työskentelen HePon puolipäiväisenä toiminnanjohtajana. Lisäksi opiskelen Aalto -yliopistossa informaatioverkostojen koulutusohjelmassa pääaineenani Knowledge & Business Networks. Minulla on vahvat juuret ruohonjuuritason kansalaistoiminnassa ja olen ollut alusta saakka kehittämässä Sompasaunan toimintaa. Lisäksi omana järjestökoulunani toimii AYY:n alaisuudessa underground teknokulttuuria edistävä Entropy ry.

Oma intohimoni kohdistuu siihen, miten ihmisten innostuksesta ja hulluimmistakin ideoista saadaan aikaiseksi konkreettista toimintaa. Tekoja ja konsepteja, jotka muuttavat ympäristöä, jossa elämme, kohti vapaampaa ja kaikille avointa Helsinkiä. Kaupunkitilan jakaminen oikeudenmukaisesti siten, että myös heikoimmilla on aktiivisen toimijan rooli, on sydämeni asia. Pyöräily on yksi vapaimmista, edullisimmista ja ekologisimmista tavoista siirtyä paikasta toiseen, ja se on syynä siihen, miksi haluan työskennellä juuri pyöräilyjärjestössä. Oma vahvuuteni on kyky kuunnella kaikenlaisia ihmisiä, sekä inspiroitua paikoista, joissa muut näkevät vain haasteita mahdollisuuden sijaan.

Olen elämäntapapyöräilijä, jolle jokainen pyörämatka on seikkailu.

HePon puheenjohtaja Vellu Taskila pitää toiminnanjohtajan palkkaamista merkittävänä askeleena yhdistyksen kehitykselle:

Toiminnanjohtajan aloitettua HePo on astunut uuteen aikaan, yhdistyksellä ei ole ollut aiemmin toiminnanjohtajaa. Lisäresurssi toiminnanjohtajan muodossa on tärkeää mm. sen takia että yhdistys pyrkii toimimaan aiempaa näkyvämmin Helsingin lisäksi myös Espoossa ja Vantaalla.

Saaran tavoittaa osoitteesta saara.louhensalo at hepo.fi ja puhelimitse numerosta 041-3691693. Hänet voi tavata myös matalan kynnyksen hengailuilloissa ja muissa HePon tapahtumissa.

Saara Louhensalo (Kuva: Hannu Hurme)

Saara Louhensalo (Kuva: Hannu Hurme)

Tagit:,