Tervetuloa HePolaisten virkistyspäivään 16.10.

HePo järjestää 16. päivä lokakuuta jäsenilleen virkistyspäivän kauniissa villa Furuvikissa. Tämä vuonna 1884 rakennettu uusrenesanssinen huvila sijaitsee Laajasalossa meren rannalla, josta aukeavat upeat näkymät Santahaminaan ja avomerelle.

Tarjoamme kahvia ja pientä tarjoilua, yhteistä seurustelua sekä saunomista ja uintia halukkaille. Voit saapua Furuvikin huvilalle omatoimisesti klo 12 tai liittyä Maunulan majalta retkiryhmän kyytiin klo 10:30. Syömme klo 12, jonka jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja uintiin klo 16 asti.

Varaa mukaan saunomista varten uimapuku, pyyhe sekä omat saunajuomat.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta, niin osaamme varautua riittäviin tarjoiluihin.

Lämpimästi tervetuloa!

villa-furuvik

Kuvassa villa Furuvikin huvila. Kuva: Helsinki-Tallinna seura.

Tagit:,