HePo tukee Helsingin Velo-city 2019 isännyyttä

nantes_pyoraparaati

Pyöräparaati vuoden 2015 Velo-cityssä Nantesissa.

Helsingin kaupunki hakee kansainvälisen Velo-city konferenssin isännäksi vuodelle 2019. Aiemmin Helsinki haki isännyyttä vuoden 2015 konferenssille ja pääsikin kolmen parhaan ehdokkaan joukkoon, mutta tuolloin kisan voitti Ranskan Nantes.

Velo-city on mittava kansainvälinen pyöräilyyn keskittyvä konferenssi, joita on järjestetty vuodesta 1980 lähtien European Cyclists’ Federationin (ECF) valitsemissa kaupungeissa. Nykyään konferenssi pidetään vuorovuosin eurooppalaisessa kaupungissa ja Euroopan ulkopuolella. Vuoden 2017 konferenssin järjestää Hollannin Arnhem-Nijmegen.

Helsingin Polkupyöräilijät antoi kaupungille vahvan tukensa konferenssin järjestämiseksi Helsingissä.

Tagit: