HePo järjesti maahanmuuttajien pyöräilyohjaajien koulutuksen

HePo on järjestänyt maahanmuuttajien pyöräilyopetusta vuodesta 2013. Maaliskuussa 2016 HePo järjesti ensimmäistä kertaa maahanmuuttajien pyöräilyohjaajien koulutuksen yhteistyössä Liikuntaviraston kanssa. Mukana oli yhteensä 15 osallistujaa pääkaupunkiseudulta, Tampereelta ja Hyvinkäältä. Koulutus sisälsi teoriaopetusta sekä käytännön harjoitteita.

Osallistujat edustivat monipuolista osaamista vapaaehtoistyön, erityisryhmien ja liikunnan alueilta. Kouluttajina toimivat Satu Leppänen, Mirja Priha ja Ilse Paetau HePosta, Laura Nokkala Liikuntavirastosta sekä Kaisa Parviainen Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Kurssien lisäksi HePo järjestää pyöräilytoimintaa vastaanottokeskuksissa.

HePo koulutti maahanmuuttajien pyöräilyohjaajia maaliskuussa 2016. Kuva: Mirja Priha.

HePo koulutti maahanmuuttajien pyöräilyohjaajia maaliskuussa 2016. Kuva: Mirja Priha.

 

Tagit:,