Tsygällä tsufelle #2

”Te olette kyllä todella sitkeätä sakkia”, sanoivat Kahvisiskot, kun 28 pyöräilijää ilmestyi HePon historian toisille Tsygällä tsufelle -aamukahveille Hakaniemen torille 23. lokakuuta 2015. Pyöräilijöiden mielestä moinen ihmettely oli sekä imartelevaa että hieman kummallista. Eihän sää nyt niin kovin kummoinen ollut. Tuulta oli alle 10 metriä sekunnissa, tuuli ei ollut kovin puuskittaista eikä sadekaan ollut aivan jatkuvaa. Kahdeksaksi saapuneet pääsivät perille kuivina. Myöhemmin saapuneita märkyys ei haitannut, koska teltassa oli – kuten aina – mukavan lämmintä.

Lämmin teltta ja kuumaa kahvia.

Lämmin teltta ja kuumaa kahvia.

Tsygällä tsufelle -aamukahveille ovat parissa viikossa vakiinnuttaneet paikkansa Helsingin itäisten ja pohjoisten osien työmatkapyöräilijöiden viikottaisena tapaamisena. Tapaamisessa on lämmin ja iloinen tunnelma, uusia tuttavuuksia ja vähitellen ystävyyksiäkin syntyy. Uusia tempauksia on jo keksitty, mutta ne odottavat kevättä ja kuivempia säitä.

Aamukahvit jatkuvat Kahvisiskoilla jouluun asti. Tammikuusta maaliskuulle juomme kahvia hallin toisen kerroksen kahvilassa. Sen jälkeen palaamme Kahvisiskoille.

Keväällä aloitamme myös tiistaisen aamukahvittelun jossakin Baanan varrella. Ehdotuksia paikasta olisi kiva saada.