Lähde lumikummiksi!

Talvipyöräilyn testireitin varteen on sijoitettu opaskylttejä.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto kokeilee uusia tuulia pyöräteiden talvikunnossapidossa yhteistyössä Helsingin polkupyöräilijät ry:n kanssa. Jos haluat antaa aktiivisesti palautetta testireitin kunnossapidosta, liity mukaan!

Testireitti koostuu kahdesta osasta:

1. Pääradan varsi Oulunkylästä Helsinginkadun sillalle. Tällä osuudella testataan lumen harjausta sekä suolaliuosta esimerkiksi Tukholman ja Kööpenhaminan tapaan.

2. Helsinginkadun sillalta Töölönlahden länsipuolen pyörätielle ja siitä edelleen Baanalle aina Baanan länsipäähän asti. Tällä osuudella kokeilussa on uusi liukkaudentorjuntaliuos.

Kummallakaan osuudella ei tulla käyttämään hiekoitussepeliä.

Jos pyöräilet säännöllisesti talvella jompaa kumpaa tai molempia osia reitistä, lähde HePon ja rakennusviraston Lumikummiksi antamaan aktiivisesti palautetta kunnossapidosta! Lumikummeille on luotu oma palautekanavansa, jonka kautta kerätään hieman tarkempaa tietoa kunnossapidon laadusta kyseisillä reiteillä. Palautteen antaminen on silti nopeaa ja sen voi tehdä myös mobiililaitteilla.

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/RKPQJ7qv1o

Aktiivisesti palautetta antaneille Lumikummeille on luvassa hyvän mielen lisäksi kaupungilta pieni lahja sekä vakuutus näille pyörämatkoille. Tämän takia lomakkeella kysytään joitakin henkilötietoja.

Lumikummit liitetään myös HePon ylläpitämälle sähköpostilistalle, joka toimii tiedotuskanavana kokeilun etenemisestä ja siihen liittyvistä asioista.

Tagit:, ,