HePon kevätkokous 28.4. klo 18 Kulmahuoneella

Tervetuloa HePon sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 28.4. klo 18. Kokous pidetään Kulmahuoneella osoitteessa Siltasaarenkatu 15. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2014 tilinpäätös ja vuosikertomus. Muut käsiteltävät asiat ilmenevät yhdistyksen säännöistä: http://www.hepo.fi/yhdistys/saannot/

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksen esityslistalla on päätösasiana Kepan jäsenyyden hakeminen. HePon jäsen on tehnyt hallitukselle aloitteen, jossa ehdotetaan HePon liittymistä Kepan jäseneksi. Perustelu kuuluu seuraavasti:

Ehdotan, että HePo liittyy Kepan jäseneksi, koska näin HePo välittäisi aktiivisesti myönteisen viestin yhteiskunnan moniarvoisuuden tärkeydestä ja saisi samalla kontaktipintaa ja näkyvyyttä omille projekteilleen, jotka pyrkivät ylittämään kulttuuriaitojen turhia esteitä, kuten maahanmuuttajanaisten pyöräilykoulu ja afgaaninaisten pyöräilyjoukkueen tukeminen. Kepan jäsenyys olisi mielestäni hieno pieni lisäarvo HePon toiminnan profiilille.

Lisätietoa Kepan jäsenyydestä: https://www.kepa.fi/jasensivut/jasenyys

Polkupyörämatkalla Himalajalle maantie ohenee yhden kaistan levyiseksi soratieksi, jonka peitteenä on hienoa, pölyävää hiekkaa. Kuva: Matti Rämö.

Polkupyörämatkalla Himalajalle maantie ohenee yhden kaistan levyiseksi soratieksi, jonka peitteenä on hienoa, pölyävää hiekkaa. Kuva: Matti Rämö.

Varsinaisen kokouksen jälkeen noin klo 19 alkaen ohjelmassa on Matti Rämön matkakertomus hänen viime vuonna tekemästään pyörämatkasta Himalajalle. Matkakertomuksen jälkeen on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja illanviettoon.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Tagit:,