Tule kuulemaan miten kansanedustajaehdokkaat kehittäisivät pyöräilyä!

Polkuäänikahvila Tampereella
Polkuäänikahvila Tampereella.

Polkuäänikahvila

Pyöräliiton Polkuäänikahvila kiertää Suomea ja saapuu Helsingin Narinkkatorille keskiviikkona 1.4. kello 15-16.

Tässä hieman tavanomaista kiinnostavammassa kahvilassa kahvinkeiton energialähteinä toimivat eduskuntavaaliehdokkaat itse. Vaalikahvit nimittäin keitetään energia-asiantuntija Janne Käpylehdon kehittämillä sähköä tuottavilla kuntopyörillä.

Kahvittelun lomassa keskustellaan liikenne-, terveys- ja ympäristöpolitiikasta. Erityisen kovaa kuntoa kahvien keittoon ei ehdokkailta vaadita, vaikka pieni hiki voikin nousta otsalle.

Polkuäänikahvila sai innostuksena HePon helmikuun Ravintolapäivässä järjestämästä ”Cafe Polkuhinnasta”. Ohessa näkyvästä videosta selviää hyvin, mistä on kyse. Alla voi tutustua myös Pyöräliiton vaaliteeseihin.

Polkuäänikahvilaan ovat ilmoittautuneet: Marko Ekqvist, Helena Kantola, Pilvi Torsti, Björn Månsson, Christina Dahlblom, Anne Kettunen, Riku Eskelinen, Dan Koivulaakso, Jaakob Happonen, Nina Suomalainen, Auli Happonen, Tuulikki Tepora, Otso Kivekäs, Leo Stranius, Nina Huru, Hannu Oskala, Anne Majuri, Eija-Riitta Korhola, Mia Haglund ja Sari Sarkomaa.

Tule sinäkin – lämpimästi tervetuloa!

Polkuäänikahvila Tampereella
Tampereen Keskustorilla.

Polkuäänikahvila Turussa
Tunnelmia Turusta.

Pyöräliiton vaaliteesi 1

Pyöräliiton vaaliteesi 2

Pyöräliiton vaaliteesi 3

Pyöräliiton vaaliteesi 4

Tagit:, , , ,