Keskustelutilaisuus kaupunkiliikkumisesta, pyöräilystä ja kaupunkisuunnittelusta

Pohjoismainen Kulttuuripiste järjestää yhteistyössä HePon kanssa keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on pyöräilyn rooli kaupunkisuunnittelussa arjen liikennemuotona. Mukana keskustelemassa ovat kaupunginvaltuutettu ja HePon hallituksen jäsen Otso Kivekäs, ECF:n hallituksen jäsen ja Tanskan pyöräilijäjärjestön ex-toimitusjohtaja Jens Loft Rasmussen sekä liikennesuunnittelija Marek Salermo Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta. Tilaisuus on englanninkielinen.

Aika: perjantai 14.3. klo 14-16
Paikka: TING-sali, Pohjoismainen Kulttuuripiste, Kaisaniemenkatu 9

Lisätietoja tapahtumasta Pohjoismaisen Kulttuuripisteen sivuilla
Tapahtuma Facebookissa

Shortly in English:

Nordic Culture Point organises in cooperation with HePo a debate on mobility and the role of bicycling in urban planning. Otso Kivekäs, member of the Helsinki City Council and board member of HePo, Jens Loft Rasmussen, board member of the European Cyclists’ Federation and former CEO of the Danish Cyclists’ Federation, and Marek Salermo from the City Planning Department of Helsinki City will discuss the issue and answer questions from the audience during the debate. Discussion in English.

When: Friday 14th March at 2-4 pm.
Where: TING-hall, Nordic Culture Point, Kaisaniemenkatu 9

More info on Nordic Culture Point web pages
Event on Facebook

Tagit:, , ,