HePo Stadi.TV:ssa

Stadi.TV on yhteisöllinen televisiokanava kaupunkilaisilta kaupunkilaisille. Netissä ja mobiililaitteissa seurattavalla kanavalla näytetään kaupunkilaisten kuvaamien videoiden lisäksi oman toimituksen ja yhteistyökumppaneiden tekemiä ohjelmia.

HePo oli mukana tuottamassa Stadi.TV:n Päätöksen äärellä -ohjelmaa, jonka aiheena oli pyöräilyn edistäminen arjessa. Ohjelmassa keskusteltiin siitä,  mitä pyöräilyn edistämiseksi voidaan tehdä asuinalueilla, taloyhtiöissä ja työpaikoilla. Ohjelmaa varten kuvattiin myös videoita HePon Hyvä Työpaikka Pyöräillä -hankkeeseen ja pyöräileviin työmatkabusseihin liittyen.

Keskustelijoina ohjelmassa olivat HePon pj. Janne Nurminen, HePon kaupunginosaprojektin koordinaattori Marko Reponen, Hyvä työpaikka pyöräillä -hankkeessa toiminut projektikoordinaattori Ismo Pykäläinen, roihuvuorelainen kaupunginosa-aktiivi Jani Marjanen sekä asiantuntija Helena Suomela HSL:n liikkumisen ohjauksen tiimistä.

Ohjelmaa varten kuvatuissa videoissa esiintyivät mm. CGI:n Mika Vuorio,  HePon Hyvä työpaikka pyöräillä -projektissa työskennellyt Anna Valtonen ja Roihuvuoren pyöräileviä työmatkabusseja järjestänyt Matti Kinnunen.

Stadi.TV:n kuvauksissa 29.1.2014. Kuvassa oikealta Marko Reponen, Jani Marjanen, Helena Suomela, Ismo Pykäläinen ja Janne Nurminen.

Stadi.TV:n kuvauksissa Lasipalatsissa 29.1.2014. Kuvassa vasemmalta Stadi.TV:n Emmi Vainio, HePon pj. Janne Nurminen, HTP-projektissa työskennellyt koordinaattori Ismo Pykäläinen, asiantuntija Helena Suomela HSL:n liikkumisen ohjauksen tiimistä, roihuvuorelainen kaupunginosa-aktiivi Jani Marjanen sekä HePon kaupunginosaprojektin koordinaattori Marko Reponen.

 

Tagit:, , , , ,