Jäsenetu HePon jäsenille: liput Robin Hood -oopperaseikkailuun alennettuun jäsenhintaan

Helsingin Polkupyöräilijät tiedottaa
****************************************************************

Jäsenetu HePon jäsenille: liput Robin Hood -oopperaseikkailuun alennettuun jäsenhintaan

Suomen Kansallisooppera tarjoaa Helsingin Polkupyöräilijöiden jäsenistölle mahdollisuuden nauttia koko perheen oopperaseikkailusta jäsenetuhintaan. Jännittävä Robin Hood valtaa Kansallisoopperan päänäyttämön keväällä 2013. Sherwoodin metsissä elävä lainsuojaton jousipyssyineen puolustaa joukkojaan ja panee Nottinghamin sheriffille kampoihin oopperassa, jonka magiikka ja upeat näyttämötrikit johdattavat taianomaiselle retkelle.

HePon jäsenille liput maksavat 42e/kpl ja lapset pääsevät puoleen hintaan 21e/kpl. Etu koskee C-hintaryhmän permantopaikkoja (norm. 60-68e, lapset 33-34e). Etu on voimassa 13.4. asti. Jäsenetuhintaiset liput saat varaamalla ne Oopperan lipunmyynnistä puh. (09) 4030 2211, ma-pe 9-18, la 15-18. Mainitse varauksen yhteydessä koodi ”Kevättarjous”.

Katso kuvagalleria sekä esityspäivät ja -ajat:
http://www.ooppera.fi/ohjelmisto/robin_hood/1105

Tagit:,