Talvikauden retket ja lenkit

Talvikauden pyöräretkiä ja kuntolenkkejä ajetaan viikonloppuisin Maunulan ulkoilumajalta. Retket ja lenkit ovat kaikille avoimia – osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä. Tervetuloa mukaan!

Talvikauden pyöräretket

Pyöräilijöitä ja muita ulkoilijoita kokoontuu Maunulan ulkoilumajan kahvioon jo kello 10 alkaen, kahvittelemaan ja jutustelemaan. Pyöräretkelle lähdetään noin kello 11, jos osallistujia on.

Retkellä on siinä mielessä säävaraus, että kovalla vesisateella, kovalla pakkasella tai runsaan lumentulon jälkeen paikalle ei välttämättä tule ketään. Tarvittaessa retkeä lyhennetään, tai sen aikana pidetään useampia kahvitaukoja.

Retkistä voi keskustella Fillarifoorumin viestiketjussa Helsingin polkupyöräilijöiden pyöräretket.

Talvikauden pyöräretkiä ajetaan 21.10.2012 – 7.4.2013. Kesän 2013 varsinainen retkikausi alkaa sunnuntaina 14.4.2013 kello 10:30.

Talvikauden kuntolenkit

Talvikauden kuntolenkkejä ajetaan epävirallisemmin, mutta varsin säännöllisesti. Talvikaudella suunnataan pk-seudun pienemmille teille ja poluille, joita ei juuri kesällä tule koluttua. Lenkkien sisällöt vaihtelevat tasatehoisista peruskestävyyslenkeistä vaihtelevan kuormituksen lenkkeihin ja kestävät yleensä n. 3-4 tuntia, mutta joskus ajetaan kuusituntisiakin. Sopiva kalusto on cyclocross- tai maastopyörä. Lenkeille osallistuu yleensä sekä kuntoilijoita että kilpakuskeja.

Ajantasaista keskustelua tulevista ja menneistä lenkeistä ja niiden luonteesta kannattaa lueskella Fillarifoorumin HePon yhteislenkit -viestiketjusta.

 

Tagit:, ,