Hyvä työpaikka pyöräillä -projekti edennyt pilotointivaiheeseen

HePo toteuttaa kaksivuotisen “Hyvä työpaikka pyöräillä” (HTP) -projektin. Kyseessä on työpaikoille suunnattu projekti pyöräilyn lisäämiseksi. Projektille on saatu tukea Liikenneviraston sekä Liikenne- ja viestintäministeriön liikkumisen ohjauksen T&K hankehausta yhteensä 48 000 euroa.

Projektiin palkataan tekijöitä

Projekti on edennyt pilotointivaiheeseen. Projektiin kuuluu erilaisia työpaikoilla tapahtuvia koulutus- ja opastustilaisuuksia. Projektiin etsitään tekijöitä, joilla on mahdollisuus käydä kouluttamassa työpaikoilla parina aamu- tai iltapäivänä kuussa. Kouluttajille voidaan maksaa korvausta käytetystä ajasta.

Ensimmäinen työpaikkavierailu ja samalla kaikille projektiin lähteville hepolaisille tarkoitettu koulutustilaisuus oli torstaina 26.4. kello 16.00-18.00 Logicalla (Karvaamokuja 2).

Mikäli voit toimia kouluttajana työpaikoilla, tai sinulla on muuten kiinnostusta osallistua palvelun kehittämiseen ja markkinointiin, lähetä sähköpostia tai soita HePon projektityöntekijälle Petteri Nisulalle (etunimi.sukunimi@hepo.fi,  044 550 1445). Häneltä saat tarvittaessa myös lisätietoja projektista. Kerro viestissä yhteystietosi, sekä se miten voisit osallistua hankkeeseen.

Tagit:, ,