Jäsentiedote 33/2010

HePo-päivä 22.8., TdH-joukkuetta kootaan, retki Ilmatieteenlaitokselle, liikenteen turvallisuus Arabianrannassa…

Helsingin Polkupyöräilijät ry:n jäsentiedote – 33/2010
****************************************************************

  1. Perinteinen HePo-päivä su 22.8. klo 12-16 Ramsinniemessä
  2. HePon Tour de Helsinki -joukkuetta kootaan
  3. HePolle hankittu pyöränkuljetusteline
  4. Hepolaiset suursarjan johdossa Kilometrikisassa
  5. Retki Ilmatieteenlaitokselle 1.9.2010
  6. Liikenteen turvallisuus Arabianrannassa – vastaa kyselyyn!
  7. Pää pyörälle – nykytaiteeseen fillaroiden 21.8.2010

****************************************************************

1. Perinteinen HePo-päivä su 22.8. klo 12-16 Ramsinniemessä

Perinteistä HePo-päivää vietetään jälleen Ramsinniemessä klo 12-16! Yhteislähtö klo 10.30 Maunulan majalta kohti Vuosaarta yhdessä polkien. Omia polkuja pitkin tuleville tiedoksi: osoite on Ramsinniementie 32, 00980 Helsinki.

Ohjelmassa kahvia, voileipää ja rupattelua. Halutessasi esittele omat kesäreissusi kartoin ja kuvin. Makkarat/soijanakit paistetaan nuotiolla, HePo tarjoaa!

Sauna on kuumana ja mereen pääsee uimaan. Huom. UIMAPUKUSAUNA: ota mukaan siis pyyhkeen lisäksi uima-asu! (Pukutilat jaetaan miesten ja naisten pukuhuoneiksi.)

Myös pienimuotoinen KAMAKIRPPIS järjestetään. Tuo mukanasi pyöräilytarvikkeitä – tekstiilejä, varaosia, muita tarvikkeita – joita et enää tarvitse, mutta jotka voisivat olla hyöydyllisiä, jopa tarpeellisia 😉 muille hepolaisille. Lisätietoja Pekka Sirkiältä (pekka.sirkia at hepo.fi).

Ohjattua paluuopastusta ei ole, jos haluat reittiseuraa, kysy sitä itsenäisesti paikan päällä.

Tervetuloa fiilistelemään fillarijuttuja!

2. HePon Tour de Helsinki -joukkuetta kootaan

Kiinnostaisiko sinua ajaa Tour de Helsinki HePon joukkuessa? TdH 2010 ajetaan 5.9. Tapahtumassa neljä ajajaa voi muodostaa joukkueen ja osallistua joukkuekilpailuun. Samaan joukkueeseen voi kuulua osanottajia sekä naisten että miesten sarjasta.

Viime vuoden tapaan tavoitteean on saada lähtöön ainakin yksi tai useampi hepolaisista koostuva joukkue. Lähtökohtana voisi olla vaikkapa kahden joukkueen perustaminen. Toinen joukkue voisi esimerkiksi pyrkiä ajamaan reitin läpi pääjoukossa, mikä johtaisi jo varsin hyvään kokonaisaikaan 😀

Ennakkoilmoittautuminen Tour de Helsinkiin päättyy viikko ennen tapahtumaa, sunnuntaina 29.8. Jos olet ostanut tai saanut ilmoittautumislipun, muista myös lunastaa se viimeistään 29.8.!

HUOM! TdH:n ilmoittautumisjärjestelmä on tiettävästi sellainen, että mikäli olet jo ehtinyt ilmoittautua tapahtumaan, ei sinua voida enää jälkikäteen liittää mihinkään joukkueeseen. Näin ollen tämä kutsu koskee sinua vain, jos aiot osallistua tapahtumaan, mutta et ole vielä ehtinyt ilmoittautua.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan HePo-joukkueeseen, ota yhteyttä: info at hepo.fi

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.tourdehelsinki.fi

3. HePolle hankittu pyöränkuljetusteline

HePolle on hankittu auton vetokoukkuun kiinnitettävä pyöränkuljetusteline. Kyseessä on saksityyppinen 50 mm vetokuulaan asennettava teline 2-3 pyörälle.

Jäsenet voivat saada telineen käyttöönsä sopimuksen mukaan. Tiedustelut: pekka.sirkia at hepo.fi

4. Hepolaiset suursarjan johdossa Kilometrikisassa

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin tarkoituksena pyöräillä kesän aikana 11.5.-30.9. niin paljon kuin mahdollista. Tavoite on kannustaa kaikkia työyhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti.

HePon joukkue on tällä hetkellä kisan suursarjan johdossa. Liity sinäkin mukaan! Kilpailuun hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit. Voit siis kirjata mukaan niin työmatkapyöräilyt, retket kuin lenkitkin!

LIITY HEPON JOUKKUEESEEN OSOITTEESSA:
http://www.kilometrikisa.fi/user/registration

OSALLISTUMISKOODI: hepo1542

Voittajajoukkue on se, jolla kisan päätyttyä on eniten pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden. Lisäksi tänä vuonna palkitaan erikseen joukkue, joka on onnistunut innostamaan suhteessa eniten työyhteisön jäseniä mukaan kisaan ja kartuttamaan yhteistä kilometrisaldoa.

Joka kuukausi arvotaan mm. Bike Planetin lahjoittama Z-Bike Happy -polkupyörä sekä lajitelma laadukkaita pyöräilyvarusteita, 5 kpl Fillarikonsulttien lahjoittamia Globe Hope -satulasuojia ja 3 kpl Liikutin-palvelun lahjoittamia Kunnon Paketteja, jotka sisältävät 3-4 liikuntaohjelmaa 6 kk:n ajaksi. Kisan loputtua parhaat ja aktiivisimmat joukkueet palkitaan erikseen sekä arvotaan kaikkien osallistujien kesken palkintoja kuten Helkaman polkupyörä (arvo noin 600 euroa) sekä pyöräilyvarusteita. Kilometrikisan on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

5. Retki Ilmatieteenlaitokselle 1.9.2010

HePo järjestää ”ekskursion” Kumpulassa sijaitsevalle Ilmatieteenlaitokselle 1.9.2010. Retki lähtee Maunulan majalta klo 16:30. Fillarit saa talon pihalla olevaan häkkiin ekskursion ajaksi.

Jäsentilaisuus ja ennakkoilmoittautuminen.

Lisätietoja: Matti Takala (matti.takala at iki.fi) tai retket at hepo.fi

6. Liikenteen turvallisuus Arabianrannassa – vastaa kyselyyn!

Liikenteen ongelmia kartoitetaan Arabianrannassa sekä Toukolassa ja Vanhassakaupungissa. Paikallisten asukkaiden muodostama toimintaryhmä selvittää liikenneturvallisuutta verkkokyselyn avulla.

Liikenteen ja liikenneturvallisuuden ohella kysely kerää valaistukseen liittyviä puutteita tai ongelmakohtia. Kyselyn toteuttaa Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistyksen paikallisista asukkaista ja toimijoista koostuva Liikenne- ja valaistus -toimintaryhmä, jonka toiminnassa mukana on myös Helka ry.

7. Pää pyörälle – nykytaiteeseen fillaroiden 21.8.2010

Kolmatta kertaa järjestettävä Pää pyörälle -tapahtuma ketjuttaa seitsemän kulttuurikohdetta ja -tapahtumaa merellisen pyöräilyreitin varrelle. Opastettu 17 kilometrin pyöräilykierros alkaa lauantaina 21. elokuuta 2010 klo 11.00 Valokuvataiteen museosta Ruoholahdesta ja päättyy WeeGeelle Tapiolaan, jossa lauantai-iltaa vietetään letkeästi Café WeeGeellä poikkeuksellisesti klo 22.00 asti.

Jokaisessa kohteessa museoiden perusnäyttelyiden lisäksi nykytaide-esitys; tanssia, performanssia, musiikkia ja videotaidetta. Mukana mm. Flow-festareillakin musisoinut Keränen, Alli Savolainen, Leena Kela, Minna Haukka, Päivi Maunu, Mir-0, Kimmo Modig, Linda Priha & ryhmä, Markus Renvall & Päivi Palmu, Hannele & Helena Romppainen, Sami Sarasalo, Alli Savolainen, Ilkka Juhani Takalo Eskola…

Koko kierroksen hinta on 15 euroa/päivä, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa Valokuvataiteen museon kassalta, mutta seuraan voi liittyä myös matkan varrella.

Koko ohjelma ja aikataulu: http://www.paapyoralle.fi

Tagit:, , , , , , ,