Jäsentiedote 9/2010

Hepolaisia Fillarimessuille, Suomi Pyöräilee tietoisku, HSL:n teemapaja, Polkija-lehti kaipaa tekijöitään…

Helsingin Polkupyöräilijät ry:n jäsentiedote – vko 9/2010
****************************************************************

  1. Hepolaisia Fillarimessuille 5.-7.3.2010
  2. Suomi Pyöräilee -tietoisku pe 5.3. klo 12-14
  3. HSL:n teemapaja: osallistu ja vaikuta
  4. Polkija-lehden kevätnumero kaipaa tekijöitään!
  5. Polkupyörät maksutta lähiliikenteen junissa
  6. Wattbike-kisa Fillarimessuilla sunnuntaina

****************************************************************

1. Hepolaisia Fillarimessuille 5.-7.3.2010

Vuosittaiset Fillarimessut käynnistyvät jälleen tulevana perjantaina. Haluatko Fillarimessuille esittelemään HePon toimintaa ja kertomaan pyöräilystä monipuolisena liikkumismuotona? Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan! Vastineeksi läsnäolostasi saat vapaan pääsyn koko GoExpo-messujen tarjontaan!

Helsingin Polkupyöräilijät esittäytyy Helsingin Messukeskuksessa, Pyöräilykuntien verkoston osastolla 6 K 51 seuraavasti:

  • pe 5.3 klo 12-19
  • la 6.3 klo 10 -18 ja
  • su 7.3 klo 10 -17

Messuvieraita riittää varsinkin lauantaina ja sunnuntaina, joten sinunkin panostasi tarvitaan. Erityisesti perjantaille klo 12-16 tarvitaan hepolaisia Hepon standille. Tehtävänäsi on kertoa ihmisille kaikenlaista pyöräilystä: omista retkistäsi, matkasuunnittelusta, pyörän valinnasta pyörän korjaamiseen sekä monista HePon tarjoamista mahdollisuuksista.

Tule ja puhu puhumasta päästyäsi Heposta ja pyöräilystä messuvieraille face-to-face!

Ilmoittautumiset ja kyselyt mahdollimman pian Jarille: jari.kirjalainen at hepo.fi tai 050-3079673. Kerro mikä päivä ja aika sopii sinulle parhaiten, niin jaetaan messuamisvuoroja!

Lisätietoa messuista:
http://www.goexpo.fi

2. Suomi Pyöräilee -tietoisku pe 5.3. klo 12-14

Pyöräilykuntien verkosto pitää Suomi Pyöräilee -tietoiskun perjantaina 5.3. klo 12.00 – 14.00 Helsingin Messukeskuksen Auditoriossa. Tietoisku on maksuton kahden tunnin miniseminaari. Seminaarissa palkitaan Vuoden pyöräilykunta 2010 ja kuullaan mm. miten menestystarinat Euroopan huippupyöräilykaupungeista sovelletaan kuntien käyttöön Suomessa, kuinka viestintätekniikan avulla mahdollistetaan aito vuorovaikutus pyöräilijöiden ja virkamiesten välillä pyöräilyolosuhteiden parantamisessa ja kuinka VR kehittää pyörien kuljetusta ja muita palveluitaan pyöräilijöille. Pyörämatkailuun sukelletaan EuroVelo -reittien ja Iron Curtain Trailin kautta sekä eksoottisenpana bonusnumerona nautitaan muutama haarukkapala pyörämatkailijan kokemuksista kaukomailla.

Varmista paikkasi tässä tilaisuudessa ja ilmoittaudu heti (ma 1.3. mennessä!) Matti Hirvoselle: matti.hirvonen at poljin.fi. Mukaan mahtuu 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuden aluksi tarjoillaan kahvia / teetä ja pientä purtavaa klo 11.30-12.00 Auditorion aulassa. Tietoiskuun ilmoittautuneet pääsevät maksutta myös samaan aikaan avautuville Fillari 2010 -messuille ja muihin GoExpon tapahtumiin.

3. HSL:n teemapaja: osallistu ja vaikuta

YTV:n manttelinperijä HSL (Helsingin seudun liikenne) järjestää 24.3.10 teemapajan, jossa keskustellaan pyöräilystä Helsingin seudulla. Teemapajan tavoitteena on koota osallistujien näkemyksiä keinoista, joilla voidaan parantaa pyöräilymahdollisuuksia Helsingin seudulla. Erityisesti teemapajassa pohditaan eri toimien priorisointia ja kohdentamista. Teemapajaan halutaan erilaisia liikkujia erittäin aktiivisista sunnuntaipyöräilijöihin. Mukaan mahtuu 25.

Aika: ke 24.3. klo 17 – 19
Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30
Paikka: HSL:n Seutusali, Opastinsilta 6Ak, Itä-Pasila
Ilmoittautuminen: http://www.webropol.com/P.aspx?id=402670&cid=17459505,
Lisätietoja: Mette Granberg (etunimi.sukunimi@hsl.fi, gsm 040 821 1116)

Lisätietoa HLJ 2011:een liittyvästä vuorovaikutuksesta ja teemapajoista löytyy verkkosivuilta osoitteesta www.hsl.fi/hlj -> Vuorovaikutus -> Tapahtumat

Käy myös vastaamassa HLJ 2011:n nettisivuilla uuteen kauden kysymykseen, joka tällä kertaa käsittelee kulkutavan valintaa.

4. Polkija-lehden kevätnumero kaipaa tekijöitään!

Polkija-lehden kevätnumeron julkaisu siirtyy, koska emme saaneet tarpeeksi materiaalia. Lisätiedot toimitussihteeri Esko Liukselta, esko at lius.fi, puh. 050 5907275.

5. Polkupyörät maksutta lähiliikenteen junissa

Polkupyörän on saanut vuoden alusta alkaen kuljettaa maksutta pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junissa, kun matkustetaan HSL:n lipulla. Pyörää ei kuitenkaan saa viedä junaan ruuhka-aikoina ma-pe klo 7.00-9.00 eikä klo 15.00-18.00.

Lisätietoja sekä pyörän kuljetusehdoista kaukojunissa:
https://www.vr.fi/cs/vr/fi/polkupyoratsukset

6. Wattbike-kisa Fillarimessuilla sunnuntaina

Fillarimessujen yhteydessä ajetaan sunnuntaina myös 10 km Wattbike-kisa. Lähtöjä on pitkin päivää klo 10.30 alkaen. Hepolaisia starttaa ainakin klo 13.30 ja 14.00 lähdöissä. Tervetuloa osallistumaan ja/tai kannustamaan! Mukaan kisailemaan voi tulla myös paikan päältä. Tapahtumasta löytyy kilpasarjoja sekä miehille että naisille.

Lisätietoja:
http://www.finnrowing.com/pdf/2010_messuinfo_kilpailijoille.pdf
http://www.finnrowing.com
http://www.wattbike.fi

Tagit:, , , , ,