Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen 1-2 kertaa kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • osallistua vain jäsenille suunnattuun toimintaan
  • halutessaan urheiluvakuutuksen (maksullinen)
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta

Liity siis jäseneksi.

Yhteistyökumppaneiden myöntämät alennukset

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia.

Pyöräliikkeet

logo-bikecompanyBike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista.
(Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)
logo-cycle-centerCycle Center – Helsinginkatu 9, Mäkelänkatu 84 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.
logo-hiltusen-pyorahuoltoHiltusen Pyörähuolto – Laivalahdenkaari 26, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.
hug-logoHUG Bike shop – Köydenpunojankatu 4a, Helsinki
10 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista ja palveluista (ei koske Soma Fabricationsin tuotteita, eikä Brompton pyöriä). Edun lunastaminen verkkokaupassa: lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen asiakaspalvelu at hugbikeshop.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.
ibike-logoibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista ja huolloista.
kivenlahden-pyorahuoltoKivenlahden pyörähuolto – Suomalaistentie 7 B (Suomenoja), Espoo
Felt ja Helkama -polkupyöristä -10 % normaalihinnasta sekä huoltopakettien hinnasta -10 %.
logo-larunpyoraLauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

mr-bike-logoMr Bike – Siilitie 4, Helsinki (100 metriä metroasemasta)
10 % alennus tuotteista.
papas-bike-logoPapa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista.
logo-pelago-bicyclesPelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista pyöristä, tarvikkeista ja huollosta.
pop-bikes-logoPOP Bikes – Teollisuuskatu 20, Helsinki
150 euron alennus kaikista normaalihintaisista sähköavusteisista polkupyöristä. Saadaksesi edun verkkokaupassa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info at popbikes.fi ja lähetä liitteenä kuva voimassaolevasta jäsenkortistasi. Saat tilausohjeet paluupostissa.
logo-suomen-urheiluaittaSuomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.
velobia-logoVelobia – Hämeentie 150, Helsinki (Arabia)
5 % alennus (myös tarjoushinnoista) tarvikkeista, varusteista, varaosista ja pyöristä.
logo-velomixVelomix
150 euron alennus normaalihintaisista polkupyöristä. Lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen ronnie.ahman at velomix.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.

Muut palvelut

logo-helsingin-hierontakeskusHelsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4 ja Mannerheimintie 5, Helsinki; Vetokuja 4 (Kaivoksela), Vantaa
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin UrheiluhierontaHelsingin Urheiluhieronta. Eerikinkatu 9 A, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

logo-feelwellHyvinvointikeskus FeelWell – Torivoudintie 1 (Oulunkylä), Helsinki
10 % alennus kaikista kehonhuoltopalveluista. Ryhmätilan vuokraus 10 euroa/tunti, mahdollisuus voimaharjoitteluun ja kinomap-treeneihin (sisätreineri Tack bushido ja videotykki, asiakkaan oma pyörä).

logo-suomen-urheiluhierontakeskusSuomen Urheiluhierontakeskus – Tapiontori 1 (Tapiola), Lintuvaarantie 2 (Leppävaara), Suomalaistentie 7 (Suomenoja) ja Kivenlahdentie 7 (Kivenlahti), Espoo; Fredrikinkatu 47 (Kamppi), Väinölänkatu 2 (Käpylä), Helsinki; Pitäjäntuvanpolku 2, Kirkkonummi
10 % alennus normaalihintaisista palveluista: urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, alaraaja-analyysi, kuntosaliohjaus, lymfaterapia ja golf-klinikka.

logo-ro-no-rentRO-NO Rent – Ångbåtsbron (Östra Hamnen), Havsgatan 29 (Västra Hamnen), AX-22100 Mariehamn
20 prosentin alennus kaikista pyörien ja niiden varusteiden vuokrista, kun vuokraus kestää yli 2 päivää. Alennus on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä jäsenkortin vuokrauksen yhteydessä.