Jäsenyys

Liittymällä HePon jäseneksi tuet työtämme pyöräilyn ja pyöräilijöiden hyväksi ja tuot äänesi kuuluviin pyöräilijöitä koskevassa päätöksenteossa. Antamalla tukesi saat vastineeksi monia jäsenetuja ja alennuksia sekä tuoretta tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja pyöräilyuutisista.

Osa HePon toiminnasta on kaikille avointa, eikä osallistuminen välttämättä vaadi jäseneksi liittymistä. Yhdistyksen jäsenyys avaa kuitenkin laajemmat mahdollisuudet tulla mukaan tekemään toimintaa ja vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Liity siis HePoon ja pääset mukaan järjestämään tapahtumia, vetämään leppoisia pyöräretkiä tai vauhdikkaita maantielenkkejä, laatimaan kannanottoja, edustamaan pyöräilijöitä monenlaisissa tilaisuuksissa ja seuraamaan aitiopaikalta pyöräilyyn liittyvää suunnittelua ja päätöksentekoa!

Vuosittainen jäsenmaksu on 25 euroa. Jos liityt jäseneksi marras-joulukuussa, sinun ei tarvitse maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua, vaan saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun tammikuussa.

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

Aamupalaa pyöräilijöille Suvilahdessa.