Jäsenyys

Helsingin Polkupyöräilijät on kaikkien pääkaupunkiseudulla pyörällä liikkuvien yhteisö ja edunvalvoja. Liittymällä jäseneksemme olet mukana tukemassa tavoitettamme parantaa pyöräilyn edellytyksiä ja tehdä pääkaupunkiseudusta viihtyisämpi paikka elää ja liikkua.

Aamupalaa pyöräilijöille Suvilahdessa.

Vuosittainen Aamupalaa pyöräilijöille -tapahtumamme kannustaa ihmisiä pyöräilemään.

Vuosittainen jäsenmaksu on 28 euroa. Vähävaraiset, kuten opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, voivat maksaa alennetun jäsenmaksun 18 euroa. HePo maksaa jokaisesta jäsenestä Pyöräliitolle 6 euroa, mistä Pyöräliitto maksaa edelleen yhden euron European Cyclists’ Federation -järjestölle (ECF). ECF puolestaan on osa maailmanlaajuista World Cycling Alliance -liittoa. Maksamalla jäsenmaksun tuet siis sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä työtä pyöräilyn hyväksi ja olet mukana vaikuttamassa pyöräilijöitä koskevaan päätöksentekoon.

Olemme paitsi vahva vaikuttaja, myös virkeä liikuttaja. Vilkas retki- ja lenkkitoimintamme tarjoaa kaikentasoisille polkijoille mahdollisuuden nauttia pyöräilystä niin rauhallisilla sunnuntairetkillä kuin vauhdikkailla maantielenkeilläkin. Harrastuksesi turvaksi voit halutessasi hankkia kauttamme edullisen urheiluvakuutuksen.

Kaiken tämän lisäksi saat käyttöösi rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme sekä kuukausittaisen jäsenkirjeen sähköpostiisi.

Liity jäseneksemme jo tänään ja polje kanssamme kohti parempaa kaupunkia!