Lisäpalvelut HTP-yhteisöille

Nämä palvelut ovat tarjolla HTP-ohjelmassa mukana oleville työpaikoille.

Virkistyspyöräretki

Työpaikan liikunta- tai tyhy-päivän ohjelmaksi sopii hyvin pyöräretki. Turvallisen ja mukavan reitin suunnittelu vaatii aikansa, joten olethan ajoissa yhteydessä meihin. Retken pituus (2–8 tuntia) ja osallistujamäärä vaikuttavat reitin suunnitteluun ja tarvittavien ohjaajien määrään. Pyöräretki mukavassa seurassa on hyvä pyöräilyn innoittaja.

HePo on järjestänyt pyöräretkiä reilut kolmekymmentä vuotta, joten järjestelyt voi uskoa luottavaisesti meille.

Katuajokoulutus

Jos työpaikkanne sijaitsee vilkasliikenteisellä kaupunkialueella, tai työntekijöiden työ- tai asiointipyöräilymatkat sisältävät paljon kaupunkiajoa, katuajokoulutus on työmatkapyöräilijöille hyödyllinen. Koulutus järjestetään pienryhmissä, joille pidetään ensin lyhyt koulutus ja ajetaan sitten kaupunkiiikenteessä työpäivän jälkeen. Koulutus lisää varmuutta ja turvallisuutta liikenteessä pyörällä liikkumiseen.

Katuajokoulutus kestää noin tunnin. Koulutukset järjestetään klo 16–18 yhdessä tai useammassa pienryhmässä, joissa on 3¬9 henkeä.

Talviajo-opastus

Pyörällä ajamista talvella on pidetty syyttä vaikeana. Hepon ympärivuotiset pyöräilijät kertovat, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon talvipyöräilyssä. Samalla voi tutustua talvipyöräilyvarusteisiin. Jotkin työpaikat tarjoavatkin talvipyöräilijöilleen nastarenkaat.

Koulutus pidetään luentotilassa. Sen kesto on noin kaksi tuntia.

Ajoasentoklinikka

Monen pyöräilijän ajoasennossa on parantamisen varaa. Jarrut tai vaihteet eivät olekaan kunnolla ulottuvilla, liikennettä on vaikea tarkkailla tai erilaiset vaivat (polvet, selkä, käsivarret, kämmenet) haittaavat pyöräilyä. Opastamme oikean ajoasennon löytämiseen erilaisissa pyörämalleissa ja säädämme pareittain jokaisen ajoasennon kohdalleen. Tilaisuus kestää tunnista puoleentoista.

Kuntopyöräilyn perusteet

Suunnitteleeko useampi henkilö työpaikallanne kuntopyöräilyn aloittamista? Tai onko teillä jo kuntopyöräilyjoukkue tai -kerho? Kerromme perusasiat maantiekuntopyöräilystä; pyöristä, varusteista ja harjoittelun perusteista. Lisäksi annamme reitti- ja lenkkiporukkavinkit. Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia.

Retkipyöräilyilta

Haluaako työpaikkanne tukea työntekijöiden terveellistä, edullista ja ekologista matkailua? Tai tarjota tilaisuuden kuulla inspiroivia matkapyöräilykertomuksia kuvien kera? Hepolaiset kertovat reissuistaan ja opastavat, miten pyörämatkalle valmistaudutaan. Tilaisuus kestää 2-3 tuntia.

Jotain muuta?

Helsingin polkupyöräilijät ja me hepolaiset edistämme mielellämme pyöräilyä. Olemme järjestäneet monenlaisia pyöräilytapahtumia ja asiantuntemuksemme pyöräilystä on laaja-alaista – kuntopyöräilystä pyörämatkailuun ja arkipyöräilyyn. Jos jäit kaipaamaan muunlaista pyöräilytilaisuutta, ole yhteydessä niin räätälöimme työpaikallenne sopivan tilaisuuden.