Usein kysytyt kysymykset

Eikö palvelu ole aika kallis?

Hintaa arvioidessa kannattaa pitää mielessä, että katselmusta lukuunottamatta kaikissa vaiheissa on mukana aina useampi hepolainen, joilla on yhteensä huima kokemus ja osaaminen pyöräilystä. Jo yhden uuden työmatkapyöräilijän vähentyneet sairaspoissaolot todennäköisesti maksavat palvelun kustannukset takaisin. Samassa toimipisteessä olevat pienemmät työpaikat, joilla on yhteiset sosiaalitilat, voivat tilata palvelun yhdessä. Näin kustannus alenee.

Mitä jos työmatkapyöräilen jo?

Hyvä! Jos haluat tutustuttaa muita hyvään harrastukseen, HTP on erinomainen keino auttaa heitä alkuun. Ja ehkä pyöräilyolojen parantaminen työpaikallasi hyödyttää sinuakin?

Työpaikkamme pyöräilyolot ovat täydelliset

Hienoa! Olemme mielellämme kannustamassa kanssanne työntekijöitä työmatkapyöräilemään.

Työpaikallamme ei ole varaa kalliisiin pyöräilyjärjestelyihin

Raporttimme antaa suosituksia. Ymmärrämme hyvin, ettei isojen remonttien teko ole mahdollista lyhyellä aikavälillä. Usein työpaikalla on kuitenkin pieniä asioita, jotka on edullista toteuttaa. Niillä viestitään työmatkapyöräilymyönteisyyttä ja kannustetaan työmatkapyöräilyyn.

Eihän työmatkapyöräily sovi kaikille!

Ei varmasti kaikille, mutta moni ei tule edes ajatelleeksi erilaisia mahdollisuuksia työmatkapyöräillä; osan matkaa, joinakin päivinä, taittopyörällä, sähköpyörällä, laatikkopyörällä lasten ja ostosten kanssa …

Usein työmatkapyöräily tuomitaan ennen kuin sitä kokeillaan. Monesti käy kuitenkin niin, että työmatkapyöräilyä kerran kokeilevat haluavat jatkaa piristävää tapaa.

Työmatkani on liian pitkä työmatkapyöräilyyn

Maltti on valttia kaikessa kuntoilussa, joten pitkää matkaa ei ole syytä aina ajaa pyörällä. Toisaalta, jos työmatkoihin kuluu paljon aikaa, matkan osittainenkin pyöräily antaa mahdollisuuden ulkoilla ja kuntoilla työmatkalla ja jättää ilta-aikaa perheelle, muille harrastuksille, sohvalla löhöämiseen…

Pyörällä myös pääsee usein nopeiten paikasta toiseen.

Työpaikkamme kannustaa jo työntekijöitä liikuntaan

Hyvä niin. Työmatkapyöräilyyn kannustaminen saattaa innostaa liikkumaan niitäkin, jotka eivät muuten liiku. Säännöllisenä liikuntana työmatkapyöräily on erinomaista terveysliikuntaa. Nekin, jotka muuten vierastavat liikuntaa, suhtautuvat myönteisesti työmatkapyöräilyyn. Pyöräilykin on taitolaji. HePon työmatkapyöräilyn konkareiden vinkit säästävät monelta turhalta vaivalta ja tekevät työmatkapyöräilystä turvallisempaa ja mukavampaa.