GoExpo tulee – uusille jäsenille vapaa sisäänpääsy

GoExpo-tapahtuma Fillari-messuineen järjestetään Helsingin Messukeskuksessa viikonloppuna 15.-17.3.2019. Tänäkin vuonna HePo on messuilla mukana yhdessä Pyöräliiton kanssa, ja tarjolla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa! Tule GoExpoon tutustumaan kevään pyöräuutuuksiin ja testaamaan niitä käytännössä! Lisätietoa GoExposta: https://goexpo.messukeskus.com/

Liity jäseneksi 13.3. mennessä ja saat vapaalipun messuille

Nyt kannattaa liittyä HePon jäseneksi, sillä kaikki 17.2.–13.3. välisenä aikana liittyvät uudet jäsenet saavat vapaalipun GoExpoon. Liity jäseneksi täällä: https://www.hepo.fi/yhdistys/jasenyys/liity-jaseneksi/

GoExpo-lipun arvo on 16 euroa (aikuisten lippu). 1 lippu / henkilö.

Tule vapaaehtoiseksi HePon osastolle ja ansaitse vapaa sisäänpääsy messuille

Antoisin ja hauskin tapa tulla messuille on osallistua vapaaehtoisena HePon ja Pyöräliiton toiminnan esittelyyn järjestöjen yhteisosastolla. Vapaaehtoisille tarjotaan tietenkin messuliput, kahvit ja pientä yllätystäkin on luvassa. Erityistaitoja ei vaadita, mutta vapaaehtoisten kannattaa valmistautua kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja keskustelemaan paljon pyöräilystä! Ilmoittaudu mukaan täällä.

Osallistu Vuoden pyörä -yleisökisaan ja voita itsellesi uusi fillari!

Pyöräliitto järjestää GoExpo-messuilla nyt kolmatta kertaa Vuoden pyörä -kisan. Kilpailussa valitaan vuoden paras arkipyörä ja urheilupyörä.

Osallistumalla yleisökisaan olet mukana arvonnassa, jonka voittaja saa valita toisen voittajapyörän omakseen! Pääpalkinnon lisäksi arvomme lippuja GoExpo-messuille.

Osallistu näin: kerro Twitterissä tai Instagramissa mikä on sinulle tärkein ominaisuus pyörässä. Lisää postaukseesi tagit #vuodenpyörä ja #goexpo, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailuun voi osallistua 14.3. saakka. Voittaja arvotaan ja julistetaan GoExpo-messuilla perjantaina 15.3.

Liikenteen tulevaisuus -vaalikeskustelu lauantaina 16.3. klo 14

Osana GoExpon ohjelmaa Pyöräliitto järjestää liikenteen päästövähennyksiin keskittyvän vaalikeskustelun otsikolla Liikenteen tulevaisuus.

Tule 16.3. klo 14 GoExpo -lavalle Helsingin Messukeskukseen kuulemaan mitä eri puolueet tekisivät liikenteen päästövähennysten saavuttamiseksi. Keskusteluun ovat lupautuneet ainakin seuraavat ehdokkaat: Silvia Modig (Vas.), Anders Adlercreutz (RKP), Antti Kaikkonen (Kesk.), Seppo Kapanen (Sin.), Mika Ebeling (KD) ja Pilvi Torsti (SDP).

Suomi Pyöräilee -tietoisku perjantaina 15.3. klo 12

Suomi Pyöräilee -tietoiskussa kuulet ajankohtaisimmat pyöräilyn edistämisen asiat! Aihealueina mm. päättäjien sitouttaminen, pyöräilyn olosuhteet, kaupunkipyörät, pyöräpysäköinti sekä pyöräilypoliittiset tavoitteet kevään vaaleissa. Tietoisku pidetään Helsingin Messukeskuksen kokoushuoneessa 201 (auditorio) ja tietoiskun jälkeen pääset maksutta tutustumaan GoExpon ja Fillari-messujen tarjontaan. Tietoisku tarjoiluineen on maksuton HePon jäsenille. Myös etäosallistuminen on mahdollista.

Tagit:, , , , ,