Vaikuttamisryhmän kokous 18.12. Polkimolla

Viime vaikuttamisryhmän kokouksessa valittiin HePo:n tulevan kevään  teemaksi ja tavoitteeksi ympärivuotiset kaupunkipyörät Helsinkiin. Kampanjan tavoitteena on saada kaupunkipyörät käyttöön talveksi 2019.

Oletko jo kuullut Pyörävaaleista? Eduskuntavaalit 2019 lähestyvät ja kansanedustajilla on vaikutusvaltaa myös siihen, miten pyöräilyä Suomessa edistetään.

Jos kiinnostuit, tule mukaan vaikuttamisryhmän toimintaan! Tällä kertaa luvassa asiaa Pyörävaaleista ja ehdokkaista, joita äänestämällä voit edistää pyöräilyä. Lisäksi alustamme HePo:n vuoden 2019 kampanjaa, eli ympärivuotisia kaupunkipyöriä Helsinkiin.

Vaikuttamisryhmän seuraava kokous on tiistaina 18.12. klo 17-19 Polkimolla, os. Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 2. krs. Sisäänkäynti sisäpihan/porttikongin kautta, ovisummeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto.” Lämpimästi tervetuloa!

www.pyoravaalit.fi

Jäikö kysyttävää tai haluaisit mukaan toimintaan, muttet pääse kokoukseen? Kysy lisätietoja Annalta: anna.noro@hepo.fi tai Facebookissa Anna Hepo.