Tervetuloa HePon syyskokoukseen 25.10.2018

Tervetuloa HePon syyskokoukseen torstaina 25.10. klo 18 alkaen Pauligin huvilalle (Mechelininkatu 36). Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaisesti vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päätetään jäsenmaksujen ja luottamushenkilöiden palkkioiden suuruus. Lisäksi kokouksessa valitaan hallituksen jäsenet sekä toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja.

HePon hallitus on oiva paikka vaikuttaa pyöräliikenteen kehittämiseen pyöräilijöiden näkökulmasta, tehdä tapahtumia tai muuten vaikuttaa HePon toimintaan. Jos olet kiinnostunut hallituksessa toimimisesta, ilmoita kiinnostuksestasi osoitteeseen pj at hepo.fi. Voit ilmoittautua ehdolle, vaikka et pääsisi paikalle syyskokoukseen.

Jäsenmaksuja ja luottamushenkilöiden palkkioita esitetään pidettäväksi ennallaan: henkilöjäsenmaksu 28 euroa vuodessa, henkilöjäsenmaksu vähävaraisille 18 euroa vuodessa, kannatusjäsenmaksu 300 euroa vuodessa, hallituksen puheenjohtajan palkkio 200 euroa/kk ja varapuheenjohtajan palkkio 100 euroa/kk.

Toimintasuunnitelmassa esitetään vuoden 2019 tärkeimmät tavoitteet ja toiminnan painopisteet. Suunnitelman luonnosta voi kommentoida 21.10. asti (linkki alla). Ota kantaa ja vaikuta ensi vuoden toimintaan!

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsitellään strategian päivitys. Vuoden 2018 aikana työstetty viestintästrategia on sisällytetty osaksi varsinaista strategiaa, ja tämän johdosta siihen on tehty joitain muutoksia. Päivitettyä strategiaa voi kommentoida 21.10. asti.

Tarjolla kakkua, virvokkeita ja lopuksi yllätysohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa!

Tagit:, , , ,