HePo ry etsii edunvalvonta- tai jäsenhankintakoordinaattoria

Etsitään edunvalvonta- tai jäsenhankintakoordinaattoria

Haemme Helsingin Polkupyöräilijät ry:lle edunvalvonta- tai jäsenhankintakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen (7,5 tuntia viikossa/30 tuntia kuukaudessa) ja työajat ovat jokseenkin vapaasti määriteltävissä työnkuvan mukaan. Työ sopii esimerkiksi opiskelun oheen tehtäväksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.6.2019. Projektirahoituspäätöksestä riippuen työsuhdetta voidaan jatkaa vielä 30.6.2020 saakka.

Etsimämme henkilö edunvalvontakoordinaattorin tehtävään on lujasti motivoitunut pyöräilyn edistäjä, joka näkee pyöräilyn merkittävänä liikennemuotona sekä olennaisena osana viihtyisämpää, terveellisempää ja ympäristöystävällisempää kaupunkikulttuuria. Sinulla on hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus ja tunnet alueen pyöräilyolosuhteet. Tunnet myös hyvin kaupunkien päätöksentekoprosessit. Taustaltasi voit olla esimerkiksi kaupunki- ja liikennesuunnittelun opiskelija tai lakiopiskelija, järjestökokemus katsotaan eduksi. Työssä tärkeää on hyvä kirjallinen ilmaisu.

Etsimämme henkilö jäsenhankintakoordinaattorin tehtävään on myyntihenkinen ja hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet antamaan positiivisen vaikutelman edustamastasi organisaatiosta ja ottamaan kontaktia väsymättä tilanteessa kuin tilanteessa. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus messuilla edustamisesta ja tapahtumien järjestämisestä.

Pärjäät hyvin tehtävässä, mikäli olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja otat helposti ja mielelläsi kontaktia uusiin ihmisiin. Työssä tärkeää on projektityöskentelyn aikatauluttamisen sekä viestinnän hallitseminen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pidät projektit hallussa erilaisten sosiaalisten medioiden välityksellä. Työtehtävien sisältö on kehitettävissä hakijan oman innostuksen ja taustan mukaan.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen työkentän. Työtä on mahdollista tehdä joko HePon toimistolla Polkimolla (Iso Roobertinkatu 3-5, Helsinki) tai sovitusti etätyönä.

Työhön sovelletaan Urheilujärjestöjen työehtosopimusta.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi 17.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja at hepo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”edunvalvontakoordinaattori”