Tavoitteena 200 liikettä mukaan Kyllä pyörille -kampanjaan


HePo tukee pääkaupunkiseudulla Kyllä pyörille -kampanjaa, jonka tavoitteena on, että entistä useammat ihmiset fillaroisivat kauppaan, liikkeisiin, kaupungin toimipisteisiin ja muille asioille.

Laittamalla Kyllä pyörille -kuvan ikkunaansa tai sisäänkäyntiinsä, yrittäjät ja muut organisaatiot toivottavat pyöräilevät asiakkaat tervetulleiksi. Kuva viestii pyörällä liikkumiseen kannustamisesta ja positiivisesta suhtautumisesta pyöräilyyn. Kampanja on toteutettu aikaisemmin ainakin Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.

Tarvitsemme vapaaehtoisia pyöräileviä kansalaisia viemään Kyllä pyörille -kuvia tarjolle liikkeisiin ja kertomaan kampanjasta kauppiaille. Tamperelaisten kokemuksella “Tulee muuten todella hyvä mieli, kun ajaa liikkeen ohi ja näkee itse viemänsä lapun ikkunassa!”

Valmiiksi tulostettuja Kyllä pyörille-kuvia on saatavilla HePon tapahtumista, kuten aamupalatapahtumasta ja hengailuilloista tai kuvia voi itse tulostaa osoitteesta: https://www.hepo.fi/kyllapyorille

Tavoitteena on 200 Kyllä pyörille -liikettä vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tagit:, , ,