Pyöräillen viikonloppuretkelle Viroon

Kiinnostaako pyörämatkailu, mutta et ole vielä tullut kokeilleeksi sitä käytännössä? Lähde mukaan viikonloppuretkelle Viroon kokeneen HePon retkenvetäjän Richard Griffinin johdolla!

Matkaan lähdetään perjantai-iltana 27.7., kokoontuminen Viking Linen terminaalin C-portilla klo 20.00, mistä siirrytään edelleen yhtenä ryhmänä lautalle. Paluulautta saapuu Helsinkiin klo 18.00 sunnuntaina 29.7.

Perjantain ja lauantain välinen yö vietetään Pirita Spa Hotellissa. Hotellille saavutaan lauantain puolella, joten illaksi ei ole järjestetty ruokailua. Hotelliaamiaisen jälkeen lähdetään ajamaan Valkla randin suuntaan poiketen matkalla ainakin yhdellä turistikohteella. Valkla randissa on tarjolla illallinen, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia saunasta ja erittäin kauniista hiekkarannasta. http://valklarand.ee/

Retken hinta on 175 euroa/hlö. Hinta sisältää lauttaliput pyöräpaikalla, yöpymiset pe-la ja la-su öinä, aamiaisen ja illallisen lauantaina sekä aamiaisen sunnuntaina, lauantai-iltana sauna on varattuna 5 tuntia.

Päivämatkat ovat maltillisia, n. 50 km luokkaa. Vauhti tulee olemaan tarvittaessa hyvinkin rauhallinen (n. 15 km/h), sillä retkellä on kaksi vetäjää, joten kaikki pysyvät mukana ihan varmasti. Jos silti epäilet kuntoasi, käy ihmeessä osallistumassa HePon sunnuntairetkelle, lähdöt sunnuntaisin Maunulan majalta klo 10.30. Jos pysyt mukana ongelmitta niin pärjäät varmasti tälläkin retkellä.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla: riku.griffin at gmail.com. Ilmoittautumisten takaraja on 24.6.

Muista laittaa ilmoittautumisen mukaan tiedot erikoisruokavalioistasi sekä syntymäaikasi (ei HETUn loppuosaa) lauttojen matkustajaluetteloa varten. Osallistuminen ei edellytä HePon jäsenyyttä, mutta henkilökohtainen matkavakuutus on syytä olla kunnossa ja Viroon lähdettäessä mukana pitää olla virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti sekä kuvallinen kelakortti eivät käy tähän tarkoitukseen.

Tagit:, , ,