Liity jäseneksi – saat vapaalipun GoExpoon

GoExpo 2018 Olemme mukanaGoExpo ja Fillari-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2.–4.3.2018 Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Tänäkin vuonna HePo on messuilla mukana yhdessä Pyöräliiton kanssa, ja tarjolla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa!

Kaikkien messuvierailua suunnittelevien kannattaa samalla liittyä HePon jäseneksi, sillä kun liityt 28.2. mennessä, saat vapaalipun GoExpoon! Liittyminen hoituu kätevästi täällä.

Eikä hätää, vaikka olisit jo jäsen, sillä voit ansaita itsellesi vapaalipun hankkimalla HePolle uuden jäsenen. Samalla myös uusi jäsen saa lipun. Puhu siis kaverisi ympäri, pyydä häntä täyttämään liittymislomake ja pyydä lisäämään omat yhteystietosi tälle varattuun kenttään. Tarkemmat ohjeet liittymissivulla.

Aiotko saapua messuille kauempaa? Saat vapaalipun, kun liityt mihin tahansa Pyöräliiton paikallisjärjestöön tai suoraan Pyöräliittoon. Paikallisjärjestöjä on monilla paikkakunnilla ympäri Suomen ja liittyminen onnistuu Pyöräliiton sivuilla.

Kampanja on voimassa 28.2. asti, ja kaikki tuohon päivään mennessä liittyvät uudet jäsenet saavat vapaalipun GoExpoon.

Lipun arvo 16 euroa. 1 lippu / henkilö.

Tagit:, , ,