Helsingin Polkupyöräilijät etsii osa-aikaista toiminnanjohtajaa. Hakemusten DL 12.1.

Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry on pääkaupunkiseudulla toimiva pyöräilyn ja pyörällä liikkuvien etu- ja harrastusjärjestö. Perinteisten toimintamuotojen, kuten pyöräretkien ja kuntolenkkitoiminnan lisäksi HePo tekee  monipuolista  pyöräilynedistämistyötä lobbaamalla ja toteuttamalla kampanjoita.

HePo hakee toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

osa-aikaista TOIMINNANJOHTAJAA

kuva: Markus Seppälä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa

  • vastata järjestön kehittämisestä yhdessä hallituksen kanssa,
  • vastata ja seurata strategian ja toimintasuunnitelman toteutumista (linkki strategiaan),
  • koordinoida ja kehittää vapaaehtoistoimintaa,
  • koordinoida järjestön työryhmien ja hallituksen välistä yhteistyötä,
  • suunnitella ja järjestää erilaisia yleisötapahtumia ja tilaisuuksia,
  • toteuttaa järjestön sisäistä ja ulkoista viestintää (kotisivut, mediatiedotteet, jäsentiedote, Facebook, Twitter),
  • tehdä hankehakemuksia, raportointia, tilastointia ja arvioinnin toteuttamista.

Toiminnanjohtajan tehtävään on edellytyksenä aikaisempi järjestötyökokemus (väh. 2 vuotta) tai työnkuvaa tukeva koulutus. Sinulla on hyvä ymmärrys järjestöbyrokratiaan ja taloudenpitoon liittyvistä velvoitteista. Sinulla on hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus ja tunnet alueen pyöräilyolosuhteet. Tunnet myös hyvin kaupunkien päätöksentekoprosessit.

Etsimämme henkilö on lujasti motivoitunut pyöräilyn edistäjä, joka näkee pyöräilyn merkittävänä liikennemuotona sekä olennaisena osana viihtyisämpää, terveellisempää ja ympäristöystävällisempää kaupunkikulttuuria. Osaat kertoa, mitä eroa on baanalla ja kevyen liikenteen väylällä. Olet yhteistyökykyinen, hyvä verkostoitumaan ja kokenut esiintyjä.

Pärjäät hyvin tehtävässä, mikäli olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja otat helposti ja mielelläsi kontaktia uusiin ihmisiin.

Eduksesi luemme muun muassa seuraavat tiedot, osaamisen ja kokemuksen: sujuva kirjallinen ja suullinen viestintätaito suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, markkinointikokemus sosiaalisessa mediassa, jäsenhankintatyö, kuvankäsittely ja graafinen sisällöntuotto, audio- ja videoeditointi, pyöränhuoltotaidot, pyöräilynohjaajakoulutus, kokemus hankerahoituksen hakemisesta ja raportoinnista.

Toimen täyttämisessä noudatamme 4 kk koeaikaa. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen ja haastavan työkentän, missä voit tutustua pyöräilyyn ja pyöräilypolitiikkaan paikalliselta aina kansainväliselle tasolle. Työtä on mahdollista tehdä joko HePon toimistolla Polkimolla (Iso Roobertinkatu 3-5, Helsinki) tai sovitusti etätyönä.

Työaika

Toiminnanjohtajan työaika on 18.75 tuntia viikossa, jotka jakautuvat viikolle tehtävien ja tarpeen mukaan. Työnkuvaan kuuluvia tapahtumia ja erilaisia kokouksia järjestetään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus ja työehdot

HePossa on käytössä Urheilujärjestöjen työehtosopimus

Toiminnanjohtajan palkka on 1250 euroa kuukaudessa.

HePo on hakenut TE-toimistolta palkkatukea työntekijän palkkaamiseen.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja tieto, oletko oikeutettu palkkatukeen 12.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pj at hepo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”toiminnanjohtaja”. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuonna 2018.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätiedot

Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä sähköpostitse puheenjohtaja Vellu Taskilalta (pj at hepo.fi).

Tagit:, , ,