Winter Bike to Work Day kannustaa satulaan talvellakin

2016-01-31-winterbiketowork-logoWinter Bike to Work Day eli Talvipyöräile töihin -päivä on kansainvälinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisiä ympäri maailman kokeilemaan talvella pyöräilyä perjantaina 10.2.2017. Winter Bike to Work Day poljetaan tänä vuonna viidettä kertaa.

Osallistuminen on helppoa: ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://winterbiketoworkday.org/ ja rekisteröi itsesi kartalle.

Tapahtuma on samalla leikkimielinen kisa maailman kaupunkien välillä: missä kaupungissa on eniten talvisia työmatkapyöräilijöitä? Oman kaupunkinsa sijoitusta voi seurata tapahtuman verkkosivuilta.

Tapahtumaan voivat osallistua koulumatkalaisetkin: Winter Bike to School Day kannustaa koululaisia hyppäämään pyörän selkään vaikka heti ja jatkamaan pyöräilyä perjantaihin 10.2.2017 saakka. Lopuksi nähdään, missä kaupungissa ja kenen pyörät ovat pyörineet eniten, aikuisten vai lasten.

Ilmoita siis itsesi tai koulusi mukaan pyöräilemään 10.2.2017 ja nosta kaupunkisi listoille. Samalla vahvistamme yhdessä Suomen sisukasta mainetta loistokkaista talvipyöräilijöistä!

Winter Bike to Work Day Facebookissa:
https://www.facebook.com/WinterBikeToWorkDay/

Winter Bike to School Day Facebookissa:
https://www.facebook.com/winterbiketoschoolday/

Tagit:, ,