HePon puheenjohtajaksi Markus Seppälä

Helsingin Polkupyöräilijöiden syyskokous pidettiin torstaina 17.11.2016 Annalan kartanossa. Paikalle kokoontui yhteensä 26 yhdistyksen jäsentä, joiden joukossa oli ilahduttavasti niin uusia kuin vanhojakin jäseniä.

Kokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2017-2018 valittiin Markus Seppälä. Markus valittiin HePon hallitukseen ensimmäisen kerran syyskokouksessa 2015 ja vuoden 2016 aikana hän on toiminut hallituksessa varapuheenjohtajana sekä jäsenhankinta- ja vapaaehtoiskoordinaattorina. Koulutustaustaltaan Markus on biologi. Järjestökokemusta hänellä on runsaasti luontojärjestöistä, joissa hän on toiminut niin luottamushenkilönä kuin työntekijänäkin. Tällä hetkellä Markus vetää helsinkiläisnuorille suunnattua Box Bike Helsinki -hanketta.

”Haluan kiittää hepolaisia valinnastani puheenjohtajaksi. HePon puheenjohtajuus on kasvanut viime vuosien aikana yhä merkittävämmäksi luottamustehtäväksi, ja ensi vuonna minulla ja muilla hallitukseen valituilla ja muilla aktiiveilla onkin paljon tehtävää sekä kuntavaaleihin liittyvässä lobbaustyössä että järjestön uuden strategian ja uusien tavoitteiden määrittelemisessä. Sen onnistumiseksi tarvitaan ennen kaikkea teidän, HePon jäsenten apua, nyt ehkä enemmän kuin koskaan. HePon toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön, mikä vaatii jatkuvasti uusien aktiivijäsenten esiintuloa ja houkuttelemista mukaan toimintaan. HePossa on mahdollista tehdä lähes kaikkea polkupyöriin ja pyöräilyn edistämiseen liittyyvää toimintaa, ja yksi tärkeä tavoitteemme onkin merkittävästi madaltaa kynnystä tutustua HePoon ja tulla mukaan tekemään Helsingin seudusta parempaa pyöräillä meille kaikille!”

Puheenjohtajan lisäksi syyskokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Kaudella 2016-2017 hallituksessa jatkavat nykyiset jäsenet Alexander Holst ja Tapio Keihänen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä jatkokaudelle 2017-2018 valittiin Timo Hast, Jari Kirjalainen, Otso Kivekäs ja Lydia Palo. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Vellu Taskila.

Vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin ilman muutoksia. Ensi vuoden tavoitteena on erityisesti laatia yhdistykselle pitkän aikavälin strategia sekä vahvistaa yhdistyksen taloudellisia ja henkilöresursseja. Alkuvuoden aikana panostetaan kuntavaalikampanjointiin.

Syksyn 2016 aikana valmisteltu yhdistyksen sääntöuudistus on edennyt valmiiksi ehdotukseksi, jonka syyskokous käsitteli ja hyväksyi pienin muutoksin. Sääntömuutoksen toinen käsittelykerta on kevätkokouksessa 2017.

2016-05-10-aamupala-suvilahti-2

Syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittu Markus Seppälä on aikaisemmin toiminut mm. HePon jäsenhankintavastaavana. Kuvassa Markus esittelee HePon toimintaa ja houkuttelee uusia jäseniä Aamupalatapahtumassa Suvilahdessa 10.5.2016.

Tagit:, , , , ,