HePo mukana Halliween-tapahtumassa 22.10.2016

HePo mukana Hakaniemen Halliween-tapahtumassa 22.10.2016

Hakaniemen hallin kauppiaat päättivät syksyn kunniaksi tempaista pystyyn koko perheen tapahtuma Halliweenin. Karmivan hauskassa tapahtumassa kauppiaat tekivät kauppaa naamioituina vampyyreiksi, noidiksi ja veren tahrimiksi teurastajiksi. Hallin sisällä riitti koko päiväksi ihmisvilinää, minkä varmasti ajoi sisätiloihin ulkona välillä myrskylukemiin innostunut tuulinen sää. Tapahtuman pääesiintyjä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, houkutteli säästä huolimatta torille yli tuhatlukuisen yleisön nauttimaan musiikista ja kaupunkifestaritunnelmasta.

HePon osallistuminen teki tapahtumasta luonnollisesti entistäkin monipuolisemman. Palvelimme pyöräilystä ja pyöristä  kiinnostuneita osallistujia tarjoamalla pyöräilyyn liittyvää tietoa ja materiaalia, sekä tietenkin tekemällä aktiivista jäsenhankintaa ja myymällä vuoden ykkösasusteita, I bike Helsinki -t-paitoja. Yhdistys sai tukun lisää jäseniä ja paidat saivat monta uutta onnellista omistajaa, eli mission accomplished!

HePo oli lainannut Yle Prisman tv-jutussa esiintyneen väärinpyörän, eli ohjaustangosta kääntäessa vastakkaiseen suuntaan kääntyvän polkupyörän uskalikkojen kokeiltavaksi. Ulkona puhaltava kova tuuli ja siitä seurannut ihmiskato teki pyörän esittelyn tarpeettomaksi, kuin myös järjestäjien koekeilupaikan viereen varaaman lasten pomppulinnan. Uskaltaisin väittää, että väärinpyörän kokeileminen olisi ollut vähintäänkin yhtä hauskaa. Ylen pyörästä vastaava toimittaja mainitsi väärinpyörän tulevan näytille ja kokeiltavaksi eri paikkakunnille, joten uusia mahdollisuuksia on jatkossakin tarjolla.

HePo kiittää Hakaniemen hallin yrittäjien yhdistystä kivasta tapahtumasta ja kutsusta osallistua mukaan. Ehkäpä ensi syksynä taas uudestaan?

T. Varapj Markus

HePon jäsenhankintaa Hakaniemen hallissa 221016