Katuajoista oppia ja varmuutta kaupunkipyöräilyyn

HePo järjestää syyskuussa jälleen perinteisen katuajokoulutuksen, jonka tarkoituksena on antaa varmuutta ajoradalla pyöräilyyn. Koulutukseen kuuluu noin puolen tunnin teoriaosuus, jossa käydään läpi liikennesäännöt sekä turvallinen ajotapa. Tämän jälkeen harjoitellaan kadulla ajamista pienissä ryhmissä HePon ohjaajien johdolla.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset ja huoltajan seurassa yli 11-vuotiaat lapset, jotka hallitsevat pyörällä ajon. Jos sinulla on ystävä, joka kaipaisi opastusta kadulla ajamiseen, kerrothan koulutuksesta hänelle!

Koulutus on osallistujille ilmainen. Jotta voimme arvioida tarvittavien kouluttajien määrän, ilmoittaudu osoitteeseen ilmoittautumiset at hepo.fi. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautuneilla etusija.

Katuajokoulutus järjestetään tiistaina 6.9.2016. Aloitamme klo 17 teoriaosuudella Laiturin ryhmätyötilassa, Narinkka 2.

Tagit:,