HePo tapasi tanskalaisia pyöräilyn edistäjiä

HePon järjestökoordinaattori Martti Tulenheimo ja Arto Sivonen tekivät HePon edustajina Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston tukeman opinto- ja verkostoitumismatkan Kööpenhaminaan ja Odenseen 30.5.-5.6. Matkan pääasiallisena tarkoituksena oli verkostoitua tanskalaisten kollegoiden kanssa ja tuoda Suomeen ymmärrystä pyöräilykulttuurin ympärille Tanskassa rakentuneesta liiketoiminnasta.

Matkalla tavattiin Tanskan johtavia pyöräliikenteen asiantuntijoita, osallistuttiin Odensessa Tanskan suurimpaan pyöräliikenteen asiantuntijatapahtumaan Den nationale cykelkonferenceen, vierailtiin yrityksissä (trioBike, Butchers & Bicycles, Larry vs. Harry) ja käytiin tutustumassa Tanskasta käynnistyneen Pyörällä kaiken ikää -vapaaehtoisverkoston toimintaan. Erityisen kiinnostava matkan aikana opittu asia oli tanskalainen tavara- ja kuljetuspyörien buumi.

Matkalla tavattiin YLE:n toimittaja Erja Tuomaala, joka oli tekemässä juttua samasta aihepiiristä. Tapaamisen yhteydessä julkaistiin oheinen artikkeli.

Vihreä Lanka -lehti teki Martti Tulenheimon haastattelun pohjalta oheisen artikkelin.

Tagit:,