Ehdota reittiä Länsimetropyöräilylle – voita vuoden HSL-matkat

HePo järjestää yhdessä HSL:n kanssa Länsimetropyöräilyn lauantaina 7.5. klo 10–14. Pyöräilemään lähdetään Matinkylästä ja reitti päättyy Lauttasaareen. Länsimetropyöräilyllä markkinoidaan metron laajentumista länteen ja edistetään arkipyöräilyä.

Pyöräilyn reitistä järjestetään huhtikuussa kilpailu, jolla kerätään ehdotuksia hyvistä pyöräilyreiteistä uuden metrolinjan varrella. Reittiehdotukset tulee tehdä käyttämällä pyöräilyn ja kävelyn reittiopasta osoitteessa pk.reittiopas.fi ja lähettämällä reittioppaan avulla suunniteltu reitti linkkinä osoitteeseen pj (at) hepo.fi. Tarkemmat ohjeet reittiehdotusten jättämiseen löydät HSL:n sivuilta www.hsl.fi

Reittiehdotuksia voi lähettää 27.4.2016 asti. Reittiä suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon, että metroasemien ympäristöt ovat vielä rakennustyömaata. Reitin varrella tehdään kaksi pysähdystä metroasemien tuntumassa. Lopullinen reitti ja pysähdyspaikat valitaan yleisön ehdotusten pohjalta. Pyöräreitin suunnittelusta vastaa Helsingin Polkupyöräilijät ja se julkaistaan 29.4. Valituilla pysähtymispaikoilla on HePon ja Ilmastoinfon tuottamaa ohjelmaa.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Länsimetropyöräily järjestetään omatoimipyöräilynä ja jokainen voi käydä pyöräilemässä reitin oman aikataulunsa mukaisesti klo 10–14 välillä. Pyöräilyreitti merkitään maastoon. Pyöräilyyn voi ilmoittautua osoitteessa https://www.lyyti.in/lansimetropyoraily

Reittiehdotusten jättäneiden kesken arvotaan vuoden matkat HSL:n liikenteeseen. Palkinto ladataan kausilippuna henkilökohtaiselle matkakortille. Mikäli voittajalla ei vielä ole henkilökohtaista matkakorttia, hän saa sellaisen. Lippu kelpaa koko HSL-alueella kaikissa joukkoliikennevälineissä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä luovuttaa toiselle osapuolelle. Palkinnon tarjoaa HSL ja palkinnon arvo on 1676,50 euroa + (5 euroa/matkakortti).

 

 

 

Tagit:,