Winter Tweed Run tuo kaduille wanhan ajan tyyliä

Winter Tweed Run on nostalginen aikamatka menneeseen. Wanhan ajan tyyliin pukeutunut polkupyöräkansa kokoontuu talviseen karkeloon nauttimaan hyvästä seurasta, talvisen Helsingin merenrantamaisemista ja ennen kaikkea polkupyöräilyn ilosta. Paikalle he saapuvat sarkavaatteineen, susiturkkeineen, kiillotettuine kenkineen ja säärystimineen sekä rasvattuine satuloineen. Kulkupeleinään heillä on vuosikymmenten takaisia rautaisia ratsuja, jotka eivät löydä vertaistaan.

Winter Tweed Run Helsinki järjestetään sunnuntaina 7.2.2016. Tapahtuma polkaistaan liikkeelle perinteiseen tapaan Senaatintorilta klo 12:00. Olipa pyöräsi wanha tai uusi, asukokonaisuutesi täydellinen tahi ei, olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän vuoden tärkeimpään seurapiiritapahtumaan! Tervetuloa!

Tarkista reitti- ja aikataulutiedot tapahtuman Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/WinterTweedRunHelsinki

Tapahtuma on syntynyt vuonna 2011 Lontoon alkuperäisen Tweed Runin innoittamana. Winter Tweed Run Helsinki järjestetään tänä vuonna kuudennen kerran.

Tyylinäyte vuoden 2015 tapahtumasta.

Tyylinäyte vuoden 2015 tapahtumasta. Kuva: Martti Tulenheimo.

Tagit:,