Winter Bike to Work Day kutsuu nauttimaan pyöräilytalvesta

2016-01-31-winterbiketowork-logoWinter Bike to Work Day eli Talvipyöräile töihin -päivä on kansainvälinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kannustaa sinua kokeilemaan talvella pyöräilyä omalla työmatkallasi perjantaina 12.2.2016. Winter Bike to Work Day poljetaan tänä vuonna neljättä kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli 10 000 työmatkailijaa eri puolilta maailmaa.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://winterbiketoworkday.org/ ja rekisteröi itsesi kartalle. Lisäksi voit vastailla muutamaan talvipyöräilyä koskevaan kysymykseen, joista tehdään tapahtuman lopuksi yhteenveto. Yhteenvedosta saa helposti ja hauskasti infoa talvipyöräilystä eri osallistujakaupungeissa.

Tapahtuma on samalla leikkimielinen kisa maailman kaupunkien välillä: missä kaupungissa on eniten talvisia työmatkapyöräilijöitä? Oman kaupunkinsa sijoitusta voi seurata tapahtuman verkkosivuilta. Tällä hetkellä Suomen kaupungeista Helsinki on ykkössijalla, Oulu kirittää kakkosena ja Kuopio kolmantena. Maailmanlaajuisesti ykkössijaa pitää Zagreb Kroatiassa ja toisena polkee Montreal Kanadassa.

Ilmoita siis itsesi mukaan pyöräilemään 12.2.2016 ja nosta kaupunkisi listoille. Samalla vahvistamme yhdessä Suomen sisukasta mainetta loistokkaista talvipyöräilijöistä!

Hepolaiset voivat aloittaa Talvipyöräile töihin -päivän polkaisemalla Hakaniemen torille kello 8.00. Tarkoituksena on ottaa ryhmäkuvia, jotka laitetaan sosiaaliseen mediaan sekä käydä yhdessä kahvilla torikahvilassa tai Hakaniemen hallissa. HePon Tsygällä duuniin -tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/492048501001830/

Tänä vuonna tapahtuma laajenee myös koulumatkoille: Winter Bike to School Day kannustaa koululaisia hyppäämään pyörän selkään vaikka heti ja jatkamaan pyöräilyä perjantaihin 12.2.2016 saakka. Lopuksi nähdään, missä kaupungissa ja kenen pyörät ovat pyörineet eniten, aikuisten vai lasten. Lue lisää tästä!

Winter Bike to Work Facebookissa:
https://www.facebook.com/WinterBikeToWorkDay/

Tagit:, ,