HePon jäsenmäärä kasvaa

Vuoden 2015 lopussa HePolla on 1733 jäsentä. Heistä 409 on liittynyt HePoon vuonna 2015. HePon jäsenistöstä siis 24% eli noin joka neljäs on ollut jäsenemme alle vuoden. Kasvu on ollut tänä vuonna huimaa. Keskimäärin HePoon on liittynyt uusi jäsen vuoden jokaisena päivänä.

HePon jäsenmäärän kehitys.

HePon jäsenmäärän kehitys.

Suurkiitos kaikille uusille ja vanhoille jäsenille. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän saamme aikaan. Isompi järjestö saa paremmin äänensä ja mielipiteensä kuuluviin. Isommalla järjestöllä on varaa palkata työntekijöitä, mikä mahdollistaa enemmän ja monipuolisempaa toimintaa.

HePolla on hyvä mahdollisuus jatkaa nopeata kasvuaan lähivuosina. Onhan pääkaupunkiseudulla kymmeniä, ehkäpä jopa satoja tuhansia, pyöräilijöitä. Pyöräliikenne on viime vuosina kasvanut nopeasti. Kaikenlainen pyöräily kauppareissuista työmatkojen kautta retkiin ja lenkkeihin on yhä suositumpaa. Mitä enemmän pyöräilyä ja pyöräliikennettä, sitä tärkeämpää on hyvä pyöräilyn edunvalvonta, ja sitähän hoitaa pääkaupunkiseudulla HePo.

Muutamia selviä puutteita HePon jäsenistössä on:

  • HePon jäsenistö on pääosin yli 30-vuotiasta. HePon olisi keksittävä keinot houkutella mukaan toimintaan ja myös jäseneniksi nuorempia aikuisia ja opiskelijoita.
  • HePon jäseniä on melko vähän Espoossa ja Vantaalla. HePo on toki tehnyt aika vähän yhtään mitään Espoossa ja Vantaalla. Vuonna 2016 on tarkoitus laajentaa HePon toimintaa Helsingin ulkopuolelle.

Vielä kerran: kiitos jäsenille! Jäsenet muodostavat yhdistyksen ja ovat sen olemmassaolon oikeitus.

HePon jäsenistön ikäjakauma.

HePon jäsenistön ikäjakauma.

cityies

 

Jäseniä liittyi vuonna 2015 eri kuukausina seuraavasti. Eniten jäseniä liittyi elokuussa. Olikohan syynä Tour de Helsinki  vai mikä?

member_per_month

Tagit: