Tsygällä tsufelle myrskytuulessa

Sade ja tuuli eivät haittaa eivätkä estä urheita pyöräilijöitä polkemasta Tsygällä tsufelle -tapahtumaan. Tapahtumassa – Kahvisiskojen telttakahvilassa Hakaniemen torilla – HePo tarjoaa työmatkapyöräilijöille aamukahvit. Kahvia tarjoamme aina perjantaisin kello 8 ja 9 välillä aamulla.

Tänään 27. marraskuuta tuuli oli todella voimakas ja puuskittainen. Pyöräillessä oli pakko pitää koko ajan molemmat kädet tiukasti ohjaustangolla, jottei yllättävä puuska päässyt tekemään ikäviä tepposia. Tuulesta huolimatta 19 pyöräilijää saapui kahville. Suurin osa söi myös puuroa, jota oli tarjolla riisistä ja sekahiutaleista tehtynä. Hyviä molemmat.

Tsygällä Tsufelle -tapahtumat jatkuvat Kahvisiskoilla 11.12.2015 asti. 18.12. juhlimme Pyöräjoulua Rautatieaseman edessä. Tammikuun alusta Tsygällä tsufelle siirtynee Hakaniemen hallin kahvilaan sisätiloihin, koska Kahvisiskot lomailevat.

Kova tuuli, mutta lämmin tunnelma.

Kova tuuli, mutta lämmin tunnelma. Kuorma-auton suojasi tuulelta.

HePo myy tapahtumassa I Bike HKI T-paitoja. Niiden varastosaldon voit tsekata graafista, joka on aina ajantasalla.  I Bike HKI T-paita on erinomainen joululahja itselle ja pyöräileville ystäville. Hinta on 20€.

Hienoja paitoja!

Hienoja paitoja!

Tagit: