HePon syyskokous ja pikkujoulut lauantaina 21.11.2015

Tervetuloa HePon sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 21.11. klo 18:00 alkaen Kulmahuoneelle (Siltasaarenkatu 15).

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset asiat, kuten yhdistyksen toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus vuodeksi 2016 sekä hallituksen jäsenten valinta. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsitellään luottamushenkilöiden palkkioperusteet. HePon säännöt löytyvät osoitteesta: https://www.hepo.fi/yhdistys/saannot/

HePon hallitus on kokouksessaan 2.11. päättänyt esittää jäsenmaksun korottamista 25 euroon. Korotuksen taustalla on mm. syksyllä 2014 perustetun Pyöräliiton jäsenmaksu, josta on tullut uusi merkittävä kuluerä. Pyöräliiton jäsenmaksu oli vuonna 2015 5 euroa per jäsenmaksunsa maksanut henkilöjäsen, ja vuodeksi 2016 Pyöräliiton vuosikokous päätti 25.10. korottaa jäsenmaksu 6 euroon. Korotus johtui Pyöräliitolle hankittavasta uudesta jäsenrekisterijärjestelmästä, jonka vuosittaiset kustannukset ovat noin 1 euro per henkilöjäsen. Uusi jäsenrekisteri tulee kaikkien jäsenjärjestöjen – mukaan lukien HePon – käyttöön marras-joulukuussa 2015.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa on Tapio Keihänen. Lisäksi Janne Nurminen ja Jari Kirjalainen ovat ilmoittaneet eroavansa, ja sääntöjen mukaan hallituksen jäsenten ero on käsiteltävä yhdistyksen kokouksessa. Kirjalainen ja Nurminen ovat toimineet HePossa jo useita vuosia, ja lisäksi Nurminen on toiminut HePon puheenjohtajana vuosina 2011-2014. Vuoden 2014 syyskokouksessa he ilmoittivat olevansa käytettävissä vielä yhdeksi vuodeksi, mutta sääntöjen mukaan valinta oli tehtävä koko hallituskaudeksi eli kahdeksi vuodeksi.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan HePon hallitukseen, voit kysyä kokemuksia hallitustoiminnasta nykyisiltä hallituksen jäseniltä. Yhteystiedot löytyvät HePon kotisivuilta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jo etukäteen jollekin hallituksen jäsenelle tai vasta paikan päällä kokouksessa. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et pääse paikalle kokoukseen, ota yhteyttä puheenjohtaja Matti Kinnuseen (pj at hepo.fi).

Syyskokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Vahvistetaan jäsenmaksun ja kannatusmaksun suuruus vuodeksi 2016
 6. Vahvistetaan luottamushenkilöiden palkkiot vuodeksi 2016
 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodeksi 2016
 8. Myönnetään kahdelle hallituksen jäsenelle ero
 9. Valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien ja eroavien hallituksen jäsenten tilalle
 10. Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
 11. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 12. Kokouksen päättäminen

Kokouksen virallisen osuuden jälkeen järjestökoordinaattori Petteri Nisula esittelee HePon jäsenkyselyn tuloksia. Syyskokouksen jälkeen vietetään HePon pikkujouluja. Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja glögiä sekä hyvää seuraa. Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia hepolaisia ja ideoimaan tulevaa pyöräilyvuotta 2016!

Kokouksen jälkeen myydään myös I Bike HKI-paitoja.

Syyskokous Facebookissa:
http://www.facebook.com/events/971176609591171

Tagit: