Tsygällä tsufelle – aamukahvit perjantaisin Kahvisiskoilla

Pyöräily ja kahvi liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Pyöräily on myös sosiaalista puuhaa. Työmatkapyöräily aloittaa päivän paremmin kuin mikään muu liikennemuoto. Mikäpä olisikaan kivempaa kuin työmatkan varrella pysähtyä aamukahville vanhojen ja uusien ystävien kanssa.

HePo aloitti viikoittaisen aamukahviperinteen Tsygällä Tsufelle. HePo tarjoaa aamukahvit pyöräilijöille Hakaniemen torilla Kahvisiskoilla. Pannu on kuumana aamulla kahdeksasta yhdeksään. Kahvin saa HePon piikkiin kertomalla yhdistyksemme nimen.

Ensimmäisellä kerralla 16.10. paikalle polki 25 pyöräilijää. Tunnelma oli iloinen. Kahvi oli hyvää, pullat pehmeitä.

Tsygällä tsufelle – joka perjantai kello 8-9 Hakaniemen torilla. Tule!

 

Tsygälle tsufelle

Tsygälle tsufelle

Tagit: