Ilmoittaudu HePon spinning-tunneille

hepo-spin-mailchimp-header

Ilmoittautuminen HePon sisäpyöräilytunneille on nyt avattu. Ilmoittautuneet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten mikäli haluat mukaan, toimi heti!

Vuodesta toiseen HePon sisäpyöräilyryhmät on myyty loppuun. Viime kaudella ryhmiä oli yhteensä kolme – tällä kaudella niitä on jo neljä. Joukosta löytyy osallistujia arkipyöräilijöistä SM-tason kilpapyöräilijöihin.

Harjoittelukauden päätyttyä spinning-tunneista on järjestetty osallistujakyselyt. Kyselyjen tulosten perusteella erityisen tyytyväisiä on oltu erityisesti pyöräilijöille suunniteltuihin ohjelmiin, treeneihin keskittymiseen ja hyvään yhteishenkeen!

Ilmoittautuminen tapahtuu haluamallesi vuorolle/vuoroille ja koko talvikaudelle.

Ryhmien kuvaukset ja ilmoittautuminen osoitteessa:

https://www.hepo.fi/spinning

Tervetuloa mukaan!

Ryhmät muodostuvat vain, mikäli niihin saadaan riittävä määrä ilmoittautujia. Ilmoittautuminen on sitova, mikäli haluamasi ryhmä järjestyy. Ryhmien muodostumistilanteesta ollaan yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti. Laskutus tapahtuu ennen ohjelmasarjan alkua. Laskut lähetetään sähköpostilla. Ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Tagit: