Ennakkotietoa syksyn spinning-tunneista

hepo-spin-mailchimp-header

HePon suositut sisäpyöräilytunnit käynnistyvät jälleen tänäkin syksynä. Tulevalle kaudelle 2015-2016 toteutettavien ryhmien sisältöä ja määrää on hieman muutettu, ja mukana on myös uusia ohjaajia. Erityisesti on pyritty lisäämään kuntoryhmän asiakaspaikkoja.

Viime talvena oli yhteensä kolme harjoitusryhmää: tiistai- ja torstai-iltaisin ”kisakuntoryhmät” Kampin Motivuksessa, ja keskiviikkoisin ”kuntoryhmä” Meilahden liikuntakeskuksessa. Tulevaan talveen lähdetään muuten samalla kaavalla, mutta lisäksi perustetaan yksi kuntoryhmä lisää. Uuden kuntoryhmän harjoitukset tulevat pyörimään lauantaisin Kampin Motivuksessa klo 16-17.

Sisältöpuoleen on myös tulossa jonkin verran muutoksia. Viime talvena tiistain ja torstain kisakuntoryhmissä iskettiin Pasi Ahlroosin suunnittelemaa Animal Spin -ohjelmistoa Janne Nurmisen vetämänä. Keskiviikon kuntoryhmän vetämisestä ja harjoitussisällöistä puolestaan vastasi tuttuun tapaan kokenut Kari Silpiö.

Tulevalle kaudelle tiistain Animal Spin -harjoitukset jatkuvat edelleen Jannen vetämänä. Torstain ryhmää tulee vetämään uutena ohjaajana Petri Matero, ja ohjelmistoksi on kaavailtu tabata-henkinen harjoituskokonaisuus. Edellistalven tapaan kahta tehoharjoitusta viikossa haluavat voivat ilmoittautua sekä tiistain että torstain ryhmiin (maksaen tietenkin osallistumisen molempiin ryhmiin). Tiistain ja torstain tehoharjoitukset ovat pääsääntöisesti 60-minuuttisia, mutta joukossa on myös 90 minuutin harjoituksia.

Kuntoryhmäpuolella Kari Silpiö jatkaa tuttuun tapaan keskiviikkoryhmän vetämistä Meilahden liikuntakeskuksessa. Harjoitusajassa on kuitenkin jonkin verran kasvua, sillä uutuutena tulevalle kaudelle joka toinen keskiviikon harjoitus on pituudeltaan 90 minuuttia.

Kokonaan uutena ryhmänä perustetaan lauantaille toinen kuntoryhmä Kampin Motivukseen. Ryhmän ohjaajaksi tulee HePon retkivastaavanakin tunnettu Satu Leppänen. Sisällöllisesti harjoitukset jatkuvat samalla taatulla laadulla, sillä sen muodostavat Kari Silpiön kuntopyöräilijoiden tarpeisiin suunnittelemat ohjelmat.

Ilmoittautuminen spinning-tunneille käynnistyy lokakuun alkupuolella. Ilmoittautumislomake julkaistaan osoitteessa http://www.hepo.fi/spinning. Ilmoittautumisen käynnistymisestä tiedotetaan erikseen jäsentiedotteella ja HePon Facebookin sivulla ja ryhmässä.

Tulevana talvena on siis jälleen luvassa hieno kattaus sisäpyöräilyharjoittelua niin kunto- kuin kilpapyöräilijöillekin. Tervetuloa mukaan!

**

Jannen, Petri ja Satun ryhmät starttaavat marraskuun alussa ja treenit kestävät huhtikuun puoleenväliin. Kari keskiviikkoryhmä käynnistyy jo lokakuun puolessavälissä ja kestää niin ikään huhtikuun puoleenväliin. Osallistumismaksu on 149 e/hlö per ryhmä. Ilmoittautuminen tapahtuu koko talvikaudelle. Ks. tarkemmin spinning-sivulta.

Tagit:, , ,