Matkapyöräilyillat – Kaikki mitä olet halunnut tietää matkapyöräilystä

Lokakuussa 2015 palataan jälleen tien päälle kokeneiden pyörämatkaajien seurassa ja valmistaudutaan samalla tulevan vuoden seikkailuihin. Matkapyöräilyiltojen sarjassa kuullaan tarinoita pyörämatkoilta Ranskasta, Itä-Euroopasta ja aina Intiasta saakka. Tule nauttimaan kiinnostavista matkakertomuksista, jakamaan omia kokemuksiasi ja kysymään vinkkejä pyörämatkalle valmistautumiseen. Ennen kaikkea: Tule innostumaan pyörämatkailusta!

Matkapyöräilyillat järjestetään Maunulan kirjastossa (Suursuonlaita 6) torstaisin lokakuun ajan klo 17.30 alkaen. HePon Ismo Pykäläinen pitää jokaisen illan aluksi lyhyen yleisesityksen matkapyöräilystä (pyörä, reitin suunnittelu, asusteet, varusteet jne.). Pääpuhujan vuoro on klo 18. Noin tunnin mittaisiin esityksiin mahtuu innostavia tarinoita ja kuvia, mutta myös pohdintaa siitä, kenelle tällainen matkantekotapa sopii ja mitä seikkoja tulisi ottaa huomioon.

Matkapyöräilyiltojen ohjelma:
Matkapyöräilyillat 2015

 • Torstai 1.10.
  • klo 17.30 Hyvä matkapyörä tai -pyörät?
  • klo 18.00 Marja Kukkanen ja Ismo Pykäläinen: Tandemilla Baltiaan
 • Torstai 8.10.
  • klo 17.30 Millaiseen matkaan?
  • klo 18.00 Kristiina Ullgrén: Yhden naisen Baltia
 • Torstai 15.10.
  • klo 17.30 Mitä pyöräreissulle mukaan?
  • klo 18.00 Otto Mannila: Baltiasta Balkanille
 • Torstai 22.10.
  • klo 17.30 Treenaus pyöräreissua varten?
  • klo 18.00 Mirja Priha ja Ilse Paetau: Porukalla jokilaivalla Ranskassa
 • Torstai 29.10.
  • klo 17.30 Mitä haluaisit vielä tietää tai kertoa?
  • klo 18.00 Matti Rämö: Seikkailu Himalajalla

Ohjelma tulostettavana pdf-tiedostona

Tagit:, , ,