Muistutus Oulunkylän katusuunnitelmasta

Oulunkylän katusuunnitelmat olivat nähtävillä 28.4.2015 asti. HePo jätti katusuunnitelmista muistutuksen.

HePo oli jo katusuunnitelmien luonnosvaiheessa jättänyt suunnitelmista kommentin, jossa huomautettiin, etteivät suunnitellut muutokset juurikaan paranna pyöräilyn olosuhteita Käskynhaltijantiellä. Vuorovaikutusmuistiossaan kaupunki vastasi, ettei Käskynhaltijantielle voi tässä vaiheessa tehdä suuria muutoksia, koska Raidejokerin myötä katu rakennetaan lähivuosina joka tapauksessa uusiksi.

Muistutuksessa HePo huomautti pääosin samoista asioista kuin kommentissakin. HePo toi esille, ettei pelkästään kosmeettisiin muutoksiin kannata tässä vaiheessa käyttää rahaa, jos katu lähiaikoina joka tapauksessa rakennetaan uusiksi. Jos muutoksia kuitenkin tehdään, ne pitäisi tehdä parhaiden suunnittelukäytäntöjen mukaisesti.

Yksisuuntainen pyöräkaista Mestarintien ja Norrtäljentien välillä on epälooginen, kun kaikilla muilla osuuksilla on kaksisuuntainen pyörätie.

Yksisuuntainen pyöräkaista Mestarintien ja Norrtäljentien välillä on epälooginen, kun kaikilla muilla osuuksilla on kaksisuuntainen pyörätie.

 

Tagit:,