Martti Tulenheimo aloitti HePon järjestökoordinaattorina

HePon uudeksi osa-aikaiseksi työntekijäksi on palkattu Martti Tulenheimo. Joulukuun alussa työnsä aloittanut Martti työskentelee HePon järjestökoordinaattorina 1-2 päivää viikossa. Hänen edeltäjänsä, kolme ja puoli vuotta HePon osa-aikaisena hankesuunnittelijana työskennellyt Petteri Nisula on siirtynyt muihin tehtäviin. Tässä Martin terveiset:

Aloitin juuri HePon järjestökoordinaattorina ja minulle on aivan mahtavaa päästä tekemään jälleen töitä pyöräilyn edistämiseksi!

Työskentelen HePolle osa-aikaisesti 1-2 päivää viikossa. Työpisteeni sijaitsee Kulmahuoneella (Siltasaarenkatu 15). Aiemmin olen työskennellyt pyöräilyn parissa ohjelmajohtajana European Cyclists’ Federationissa Brysselissä sekä mm. eduskunta-avustajana ja kampanjapäällikkönä Helsingissä. HePon järjestökoordinoinnin lisäksi työskentelen tällä hetkellä tuottajana Måndag-tuotantoyhtiössä. Lisäksi toimin luottamushenkilönä vastaperustetussa Pyöräliitossa, jonka varapuheenjohtaja olen. Koulutukseltani olen valtiotieteilijä (talous- ja sosiaalihistoria).

Tavoitteinani on mm. laajentaa HePon jäsenpohjaa entisestään, rakentaa hedelmällinen yhteistyöside Pyöräliiton ja muiden olennaisten sidosryhmien suuntaan sekä tehdä HePon varsin laajasta toiminnasta aiempaa näkyvämpää mm. lisäämällä HePon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Martin saa kiinni numerosta 040-170 8535 ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen martti.tulenheimo at hepo.fi. Facebookissa Martin löytää osoitteesta https://www.facebook.com/tulenheimo.

Tagit:,