Kommentti Helsinginkadun katusuunnitelmaluonnoksesta

Pyöräliikenteelle ollaan suunnittelemassa kolmessa vaiheessa pyörätie- ja pyöräkaistaratkaisua koko Helsinginkadulle. Helsinginkadun itäpään katusuunnitelmaluonnoksesta Hämeentien ja Kaarlenkadun väliseltä alueelta pyydettiin vuorovaikutuspalautetta syyskuussa 2014.

HePo jätti suunnitelmaluonnoksesta kommenttinsa, jossa luonnos todettiin perusajatukseltaan hyväksi. HePo ehdotti joitakin parannuksia suunnitelmaan, kuten pyörätaskujen lisäämistä risteyksiin, tasoerottelua Kaarlenkadun risteykseen ja ovenavaustilan leventämistä pyöräilijöiden turvallisuuden parantamiseksi. HePo jätti jo aiemminkin kommentin Helsinginkadun suunnitelmista.

Suunnitelmaluonnokset, HePon kommentit kokonaisuudessaan, samoin kuin siihen vastauksena saatu vuorovaikutusmuistio löytyvät allaolevista linkeistä:

Tagit:,