HePon syyskokous ja pikkujoulut perjantaina 28.11.2014

Tervetuloa HePon sääntömääräiseen syyskokoukseen perjantaina 28.11. klo 18:00 alkaen Kulmahuoneelle (Siltasaarenkatu 15).

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset asiat, kuten yhdistyksen toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus vuodeksi 2015. Lisäksi valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuoroiset hallituksen jäsenet ovat Timo Hast, Jari Kirjalainen, Otso Kivekäs, Satu Leppänen, Laura Nurminen ja Marjut Ollitervo. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käsitellään luottamushenkilöiden palkkioperusteet. HePon säännöt löytyvät osoitteesta: http://www.hepo.fi/wiki/Säännöt

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan HePon hallitukseen, voit kysyä kokemuksia hallitustoiminnasta nykyisiltä hallituksen jäseniltä. Yhteystiedot löytyvät HePon kotisivuilta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi jo etukäteen jollekin hallituksen jäsenelle tai vasta paikan päällä kokouksessa. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et pääse paikalle kokoukseen, ota yhteyttä puheenjohtaja Janne Nurmiseen (pj at hepo.fi).

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kokouksen jälkeen mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun pikkujoulutunnelmissa. Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia hepolaisia ja ideoimaan tulevaa pyöräilyvuotta 2015!

Tagit: