Ilmoittaudu HePon talvikauden spinning-tunneille

hepospin-k2014-square-kisakunto-tito

HePon järjestämät spinning-tunnit jatkuvat jälleen talvikaudella 2014-2015. Edellistalven harjoitusohjelmat saivat innostuneen vastaanoton, kun pitkälle toista sataa henkilöä ilmoittautui spinning-tunneille ja paikat loppuivat kesken. Tänä talvena järjestetään jo yhteensä kolme ryhmää. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Tarjontaa on niin kunnostaan huolehtiville retkeilijöillekin kuin kilpapyöräilijöillekin. Kisakuntoryhmiä ohjaa HePon pj. Janne Nurminen. Janne kilpailee lajissa Team CCH-Kivenlahden Pyörähuolto -tiimissä, jonka kuulumisia voit lukea ja seurata avoimelta Facebook-sivulta. Kuntoryhmää ohjaa kokenut Kari Silpiö.

Tunnit järjestetään viime talven tapaan kahdessa eri paikassa: Kampin keskuksessa (tiistaisin ja torstaisin) ja Meilahden Liikuntakeskuksessa (keskiviikkoisin).  Voit ilmoittautua joko kisakuntoryhmään tai kuntoryhmään.

Ilmoittautuminen tapahtuu haluamallesi vuorolle/vuoroille ja koko ohjelmasarjaan. Mikäli haluat osallistua kisakuntoryhmän tunneille, voit ilmoittautua joko tiistain ryhmään tai torstain ryhmään tai halutessasi molempiin (tällöin maksat luonnollisesti kahdesta vuorosta).

hepospin-k2014-square-kunto-keskiviikkoRyhmien syntymisen edellytyksenä on, että ryhmiin ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia. Ilmoittautuminen on sitova, mikäli haluamasi ryhmä syntyy.

Kahden viime talven spinning-tunneista järjestettiin osallistujakyselyt. Niiden tulosten perusteella erityisen tyytyväisiä oltiin erityisesti pyöräilijöille suunniteltuihin ohjelmiin, treeneihin keskittymiseen ja tuntien hyvään yhteishenkeen. Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat tiedot spinning-tunneista ja ilmoittautuminen:

http://www.hepo.fi/spinning/

Tagit:,